רעיונות פודינג שוקולד של מזון
רעיונות בפודינג השוקולד של המזון עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו רעיונות לארוחת צהריים בבית הספר ופודינג שוקולד מהיר (ללא חלב, פליאו, ללא דגנים), רעיונות במקרוני וגבינה של מזון, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה {&רעיונות אחרים ולנטיין מזון!} (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלמונים, קמח טפיוקה, וסוכר בבלנדר להתמזג על מהירות נמוכה עד שהם יוצרים משחה בצבע בהיר.
מערבבים את השמנת, החלב, המלח והוניל בסיר המוגדר על אש בינונית. להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום. הפעל את הבלנדר המכיל את תערובת הביצה וטפיוקה בחזרה על נמוך. במהירות ובזהירות, יוצקים את תערובת החלב החמה לתוך הבלנדר ולהגדיל את המהירות למדיום. החום יבשל את חלמוני הביצה ויאפשר לטפיוקה להתעבות לעקביות של מיונז עבה.
עם בלנדר פועל, להוסיף את השוקולד בשלבים כך שהוא emulsifiedinto הפודינג. כאשר כל השוקולד מתווסף, מסננים את זהפודינג לתוך קערת הגשה( או שש קערות בודדות), ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני המעבר למקרר לקורבמהירות.