קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רעיונות פודינג שוקולד של מזון

רעיונות פודינג שוקולד של מזון
רעיונות בפודינג השוקולד של המזון עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו רעיונות לארוחת צהריים בבית הספר ופודינג שוקולד מהיר (ללא חלב, פליאו, ללא דגנים), רעיונות במקרוני וגבינה של מזון, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה {&רעיונות אחרים ולנטיין מזון!} (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החלמונים, קמח טפיוקה, וסוכר בבלנדר להתמזג על מהירות נמוכה עד שהם יוצרים משחה בצבע בהיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את השמנת, החלב, המלח והוניל בסיר המוגדר על אש בינונית. להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום. הפעל את הבלנדר המכיל את תערובת הביצה וטפיוקה בחזרה על נמוך. במהירות ובזהירות, יוצקים את תערובת החלב החמה לתוך הבלנדר ולהגדיל את המהירות למדיום. החום יבשל את חלמוני הביצה ויאפשר לטפיוקה להתעבות לעקביות של מיונז עבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טפיוקה.טפיוקה.
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
עם בלנדר פועל, להוסיף את השוקולד בשלבים כך שהוא emulsifiedinto הפודינג. כאשר כל השוקולד מתווסף, מסננים את זהפודינג לתוך קערת הגשה( או שש קערות בודדות), ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני המעבר למקרר לקורבמהירות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות