רפרפת תפוחי אדמה כחולה עם עוגה לבנה
רפרפת תפוחי אדמה כחולה עם עוגה לבנה לוקחת כשעה ו-36 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 4577 קלוריות, 80 גרם חלבון ו-104 גרם שומן כל אחת. תמורת 9.55$ למנה, מתכון זה מכסה 73% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חמאה, סוכר קונדיטורים, קוקוס ווניל. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. עם ציון ספונקולרי של 79%, המנה הזו מוצקה. סלט תפוחי אדמה אדום לבן וכחול, סלט תפוחי אדמה אדום, לבן וכחול וסלט לבן אדום וכחול תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל בינוני, ומרתיחים עד שהמזלג מתרכך. לאחר שתפוחי האדמה התבשלו, מועכים אותם, מערבבים עם הקוקוס, הווניל, החלב המאוד, המים, הסוכר, המלח והריקוטה ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
מניחים את תערובת הפירה על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, ומניחים לתערובת להתבשל במשך 30 דקות.
מוסיפים את החמאה והחלב המרוכז ומבשלים עוד 10 דקות.
להרכבת הרפרפות, בעזרת חותכן עוגיות עגול בגודל 4 אינץ', חותכים 12 חתיכות עוגה משכבות העוגה. בעזרת תבנית או קופסת שימורים עגולה בגודל 4 אינץ', מניחים שכבה אחת של עוגה בתחתית.
מוסיפים מעל כ-2 כפות מהקרם, חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של עוגה, קרם, ומסיימים בשכבה עליונה של העוגה. חזור על תהליך זה עבור כל רפרפת בודדת עד שכל שכבות העוגה מנוצלות, ויש לך מספיק לאורחים שלך. מקררים למשך שעה.
בסיר קטן, מערבבים את התותים, המים והסוכר, מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס והתותים מבושלים, כ-15 דקות. בעזרת בלנדר מערבבים את תערובת התותים עד לקבלת תערובת חלקה. לְהַפְרִישׁ.
לאחר שהורכבו וקיררו את עוגות הרפרפת, מגלגלים כל רפרפת בסוכר קונדיטורים ומפדרים את החלק העליון באבקת הקקאו.
להגשה מניחים כל רפרפת בצלחת, מטפטפים את רוטב התותים מסביב לקינוח ומוסיפים לכל קינוח כף קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
רפרפת עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.