רצועות ריבת פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל רצועות ריבת פטל. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. אם יש לכם אבקת סוכר, וניל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פסי שקדים פטל, ריבת אפרסק ריבס, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה, סוכרים, ביצה ו-1 כפית וניל. מערבבים קמח ואבקת אפייה. (אם הבצק רך, מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.)
מחממים תנור ל 177°. מחלקים את הבצק ל 8 חלקים שווים. על גיליון עוגיות ungreased, לגלגל כל חלק לתוך חבל 8 אינץ'; לחץ למטה עד 1 1/2 אינץ ' רחב. הפוך הזחה במרכז כל אחד עם ידית של כף עץ. מלא עם 1 מדידה כף ריבה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר; מגניב 2 דקות.
מערבבים יחד זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
חותכים באלכסון לחתיכות 1 אינץ'.