רצועת ביזון צרוב עם ערער ושומר
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? ירך רצועת ביזון צרוב עם ערער ושומר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מלח, פלפל, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: שרוט ניו יורק רצועת ירך עם אדובו לשפשף, שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב, ו שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב.
הוראות
במטחנת תבלינים, לטחון את גרגירי פלפל, זרעי שומר וגרגרי ערער לאבקה גסה. מתבלים את הרצועה במלח ומשפשפים בתערובת התבלינים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מניחים אבן פיצה גדולה על השבכה והחום עד שהוא חם מאוד, על 10 דקות. (כדי לבדוק את הטמפרטורה, מניחים פרוסת לימון או כמה טיפות מים על האבן; הלימון צריך לקרמל על מגע והמים צריכים להקפיץ את פני השטח.) הגדר את רצועת המותניים על האבן החמה ומבשלים במשך כ 30 דקות, מפנה פעם או פעמיים, עד מבחוץ הוא משחימים עשיר מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 125 עבור בינוני נדיר.
להעביר את הסטייק למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים לפרוסות עבות ומגישים עם סלסה בוראטה.