קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר

רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר
רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 6187 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 664g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, צדפות מקולפות טריות, שמן בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר חריף, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר, ו קלמרי מטוגן ברוטב טרטר שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המיונז, שאלוט, צלפים, חמוצים, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, ופלפל שחור בקערה קטנה ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לטאטא יחד את הביצים 3 כפות של הקמח בקערה בינונית. התערובת צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק עבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להוסיף עד 1 כף נוספת של קמח לעבות, במידת הצורך. בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד את קמח 1 כוס הנותרים, קמח תירס, פלפל שחור, 2 כפיות מלח, ואת פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי או ווק עד 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הצדפות מנוקזות לתערובת הביצה והופכים אותם ביסודיות. אפשר לבלילה העודפת לטפטף בחזרה לקערה לפני השלב הבא. החזק את הקערה עם תערובת הקמח ביד אחת, ו, לזרוק את התוכן כל הזמן, להוסיף את הצדפות לקמח אחד בכל פעם עם היד השנייה. הצדפות צריכות להישאר מופרדות בתוך הקערה עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בזהירות להוסיף את הצדפות לשמן אחד בכל פעם ומטגנים, מסעיר כל הזמן, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
דַק-דַק-
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, ומתבלים מיד במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מגישים מיד עם רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר