רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר
רציני אוכל צדפות מטוגנות עם רוטב טרטר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 6187 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 664g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, צדפות מקולפות טריות, שמן בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג אמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר חריף, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר, ו קלמרי מטוגן ברוטב טרטר שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המיונז, שאלוט, צלפים, חמוצים, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, פטרוזיליה, ופלפל שחור בקערה קטנה ומערבבים לשלב. תניח בצד.
לטאטא יחד את הביצים 3 כפות של הקמח בקערה בינונית. התערובת צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק עבה.
להוסיף עד 1 כף נוספת של קמח לעבות, במידת הצורך. בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד את קמח 1 כוס הנותרים, קמח תירס, פלפל שחור, 2 כפיות מלח, ואת פפריקה.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או ווק עד 350 ° F.
מוסיפים את הצדפות מנוקזות לתערובת הביצה והופכים אותם ביסודיות. אפשר לבלילה העודפת לטפטף בחזרה לקערה לפני השלב הבא. החזק את הקערה עם תערובת הקמח ביד אחת, ו, לזרוק את התוכן כל הזמן, להוסיף את הצדפות לקמח אחד בכל פעם עם היד השנייה. הצדפות צריכות להישאר מופרדות בתוך הקערה עם תערובת הקמח.
בזהירות להוסיף את הצדפות לשמן אחד בכל פעם ומטגנים, מסעיר כל הזמן, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר פריך, על 1 דקה.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, ומתבלים מיד במלח.