רק נשוי שלוש קומות קילו עוגה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל רק נשוי שלוש קומות פאונד עוגה. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן שקופה, תמצית ונילן שקופה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת פטל לימון 2 קומות, "למעלה שכבת" עוגת מזון של השטן עם שמנת חמוצה-פאדג'זיגוג, ו בבקללה - כשבבקאן וחלה התחתנו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: לוחות עוגה לכל שכבה
מחממים את התנור ל -300 מעלות צלזיוס. משמנים וקמח אחד מכל אחד: תבניות עוגה עגולות בגודל 12 על 2 אינץ', 9 על 2 אינץ 'ו -6 על 2 אינץ'.
בעזרת מערבל כבד, קרם 3 מקלות מהמרגרינה ו -1 קילו מסוכר הקונדיטורים עד שהתערובת קלה ואוורירית מאוד, כ -5 דקות. בזה אחר זה שוברים 6 מהביצים לבלילה, ומקציפים רק כל עוד לוקח לשבור ביצה נוספת בין התוספות. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מודדים 1 קילו מקמח העוגה המנופה לקופסת סוכר ריקה של קונדיטורים, וממלאים למעלה.
מוסיפים את הקמח לתערובת הסוכר והביצים, תוך ערבוב עדין במהירות נמוכה. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מוסיפים 1 כפית של תמצית וניל ומערבבים שוב.
מעבירים את הבלילה לקערה ושומרים. חזור על השלבים עם החצי השני של המרכיבים.
יוצקים את שתי קבוצות של הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים עד המרכז מוגדר, על 1 שעה. בדוק אם יש תקינות על ידי נגיעה קלה במשטח בקצה האצבע או על ידי הכנסת קיסם במרכז; הוא אמור לצאת נקי.
מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז מעבירים סכין דקה או מרית בין העוגה לתבנית כדי לשחרר את הקצוות. הפוך את העוגות על מדפי תיל.
מניחים על לוחות עוגה לכפור עם ציפוי קרם חמאה. החלק את השכבות מלוחות העוגה כדי לערום ולקשט בציפוי מעצב קרם לבן.
עם מערבל חשמלי, שמנת את החמאה ומוסיפים את הסוכר לאט, מכים יחד עד חלקה.
מוסיפים את השמנת בכף, מקציפים היטב לאחר כל הוספה ומוסיפים מספיק נוזלים בכדי ליצור ציפוי חלק וניתן למריחה,
מוסיפים את תמצית הווניל וממשיכים להקציף את הציפוי במהירות גבוהה עד שהוא בהיר מאוד ואוורירי כ -5 דקות.
בעזרת מערבל חשמלי משמנים את הקיצור ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מערבבים היטב ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים פנימה את המלח, ואז מוסיפים 4 עד 5 כפות מים בכף, מקציפים ברציפות ומוסיפים מספיק כדי להשיג עקביות חלקה וניתנת למריחה.
מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים גבוה עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד. ניתן לצבוע ציפוי זה בצבעי מאכל אם רוצים ולהעביר אותו לשקיות מאפה המצוידות בטיפים לקישוט.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.