קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רק נשוי שלוש קומות קילו עוגה

רק נשוי שלוש קומות קילו עוגה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל רק נשוי שלוש קומות פאונד עוגה. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן שקופה, תמצית ונילן שקופה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת פטל לימון 2 קומות, "למעלה שכבת" עוגת מזון של השטן עם שמנת חמוצה-פאדג'זיגוג, ו בבקללה - כשבבקאן וחלה התחתנו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: לוחות עוגה לכל שכבה
3
מחממים את התנור ל -300 מעלות צלזיוס. משמנים וקמח אחד מכל אחד: תבניות עוגה עגולות בגודל 12 על 2 אינץ', 9 על 2 אינץ 'ו -6 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעזרת מערבל כבד, קרם 3 מקלות מהמרגרינה ו -1 קילו מסוכר הקונדיטורים עד שהתערובת קלה ואוורירית מאוד, כ -5 דקות. בזה אחר זה שוברים 6 מהביצים לבלילה, ומקציפים רק כל עוד לוקח לשבור ביצה נוספת בין התוספות. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מודדים 1 קילו מקמח העוגה המנופה לקופסת סוכר ריקה של קונדיטורים, וממלאים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קמח עוגהקמח עוגה
6
מוסיפים את הקמח לתערובת הסוכר והביצים, תוך ערבוב עדין במהירות נמוכה. מגרדים את דפנות קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים 1 כפית של תמצית וניל ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8
מעבירים את הבלילה לקערה ושומרים. חזור על השלבים עם החצי השני של המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את שתי קבוצות של הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים עד המרכז מוגדר, על 1 שעה. בדוק אם יש תקינות על ידי נגיעה קלה במשטח בקצה האצבע או על ידי הכנסת קיסם במרכז; הוא אמור לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז מעבירים סכין דקה או מרית בין העוגה לתבנית כדי לשחרר את הקצוות. הפוך את העוגות על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים על לוחות עוגה לכפור עם ציפוי קרם חמאה. החלק את השכבות מלוחות העוגה כדי לערום ולקשט בציפוי מעצב קרם לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
12
עם מערבל חשמלי, שמנת את החמאה ומוסיפים את הסוכר לאט, מכים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
מוסיפים את השמנת בכף, מקציפים היטב לאחר כל הוספה ומוסיפים מספיק נוזלים בכדי ליצור ציפוי חלק וניתן למריחה,
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
14
מוסיפים את תמצית הווניל וממשיכים להקציף את הציפוי במהירות גבוהה עד שהוא בהיר מאוד ואוורירי כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
15
בעזרת מערבל חשמלי משמנים את הקיצור ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, מערבבים היטב ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים פנימה את המלח, ואז מוסיפים 4 עד 5 כפות מים בכף, מקציפים ברציפות ומוסיפים מספיק כדי להשיג עקביות חלקה וניתנת למריחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
16
מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים גבוה עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד. ניתן לצבוע ציפוי זה בצבעי מאכל אם רוצים ולהעביר אותו לשקיות מאפה המצוידות בטיפים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.