רתיחה נמוכה בקערה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: "רתיחה נמוכה סביב השולחן הדרומי,, Aioli Lowcountry, ו סנדלר כפרי.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר מרק גדול (8 ליטר) מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר בייקון מן הסיר עם כפית מחוררת, הזמנת 1 כפית טפטוף בסיר; להניח בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חמאה לטפטופי בייקון בסיר, וממיסים חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים בצל ו 4 מרכיבים הבאים; לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים במרק, תפוחי אדמה, וצ ' ילה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים. מערבבים תירס ושרימפס; לבשל 3 דקות או עד שרימפס רק מבושל דרך. מערבבים בבייקון שמור. להתאים תבלינים, במידת צורך.