שאור-מילוי תפוחים
מילוי שאור-תפוח עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו קוביות לחם שאור, מרק עוף, מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פנצ'טה, שאור, ומילוי תפוחים, שאור-מילוי חמוציות, ו מילוי מאורת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה ואופים עד שזהב ויבש חיוור, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
משמנים צלחת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. על חום בינוני-גבוה, שמן חם במחבת גדולה ומבשלים נקניק, פירוק בשר ובישול עד הנקניק מתחיל חום, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים בצל וסלרי; ממשיכים לטגן עד שהירקות רכים ונקניק מבושל דרך, כ -5 דקות. מערבבים עשבי תיבול וצימוקים.
מוסיפים מרק, משפשפים חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים תפוחים ולחם. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מורחים בתבנית אפייה מוכנה.
אופים, חשוף, עד חום זהוב ופריך על גבי, כ 50 דקות.