קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות37
מגזין

שאריות גלידת Panettone

שאריות גלידת Panettone
שאריות גלידת Panettone עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2813 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 265 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים, סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Egggnog-עוגת גלידה Panettone, פאנטונה קלויה עם קרם מסקרפונה כתום, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° ומסדרים נתחי panettone על מחבת חצי גיליון בשכבה אחת. טוסט עד נתחים להפוך חום זהוב, 10 עד 20 דקות. (לשמור את העיניים עליהם.)
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר גדול מעל חום בינוני, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מוסיפים חתיכות panettone קלוי, לכסות, ולתת תלול 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים לחם ותערובת חלב דרך מסננת רשת דקה, לחיצה על לחם עם כף עץ או מרית לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. למדוד 2 כוסות של חלב panettone-חדורים ושומרים את השאר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בסיר נקי וכבד, מטאטא חלמונים ביצה יחד עם סוכר עד משולב היטב, צהוב חיוור בצבע, ומעט עבה. לאט לאט לשפוך panettone-חלב חדור, לטאטא כל הזמן, ואז להביא סיר על חום בינוני. לבשל, לערבב לעתים קרובות, עד פודינג טפסים על הגב של כף אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי, או עד פודינג מגיע 160 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
יוצקים פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך מיכל אטום וצינה לילה (או עד בסיס גלידה נופל 4° או מתחת). למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק