שאריות גלידת Panettone
שאריות גלידת Panettone עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2813 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 265 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלמונים, סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Egggnog-עוגת גלידה Panettone, פאנטונה קלויה עם קרם מסקרפונה כתום, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 121° ומסדרים נתחי panettone על מחבת חצי גיליון בשכבה אחת. טוסט עד נתחים להפוך חום זהוב, 10 עד 20 דקות. (לשמור את העיניים עליהם.)
בסיר גדול מעל חום בינוני, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מוסיפים חתיכות panettone קלוי, לכסות, ולתת תלול 1 שעה.
יוצקים לחם ותערובת חלב דרך מסננת רשת דקה, לחיצה על לחם עם כף עץ או מרית לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר. למדוד 2 כוסות של חלב panettone-חדורים ושומרים את השאר לשימוש נוסף.
בסיר נקי וכבד, מטאטא חלמונים ביצה יחד עם סוכר עד משולב היטב, צהוב חיוור בצבע, ומעט עבה. לאט לאט לשפוך panettone-חלב חדור, לטאטא כל הזמן, ואז להביא סיר על חום בינוני. לבשל, לערבב לעתים קרובות, עד פודינג טפסים על הגב של כף אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי, או עד פודינג מגיע 160 ° F.
יוצקים פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך מיכל אטום וצינה לילה (או עד בסיס גלידה נופל 4° או מתחת). למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל אטום צינה במקפיא לפחות 4 עד 5 שעות לפני ההגשה.