קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות

שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות
שאריות של גלילי הודו עם רוטב חמוץ וחמוציות חמוציות יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 22 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-50 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך כרוב, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו שאריות גלילי אביב הודו.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ושמן השומשום במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים ומערבבים את טורקיה, גזר, שום, פלפל שחור, זנגביל, שום ותבלינים עד השום משחרר את הניחוח שלה, על 2 דקות. מערבבים ב 2 כפות של רוטב הסויה, וממשיכים לבשל עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ 5 דקות. מערבבים את הכרוב, רוטב צדפות, הנותרים 3 כפות של רוטב סויה. המשך לערבב, עד הכרוב רך מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב צדפותרוטב צדפות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר את התערובת מהחום, ולהניח בצד.
3
מסננים כל נוזל עודף.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מספר גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי למלא את העטיפות, להפריד ולמקם את עטיפות האביב על משטח העבודה שלך, עם נקודות של הכיכר מצביע למעלה ולמטה בצורת יהלום. כפית על 2 כפות של מילוי טורקיה בשורה על פני מרכז העטיפה, ולקפל את הנקודה התחתונה עד כדי לכסות את המילוי. מקפלים את שתי נקודות בצד על גבי העטיפה המקופלת, כדי לסגור באופן מלא את המילוי. שתי נקודות בצד צריך להיות על 1 אינץ ' זה מזה. בתקיפות אבל בעדינות, לגלגל את גליל האביב לתוך גליל הדוק, לגלגל את העטיפה מעל ללחוץ בחוזקה את הנקודה הנותרת. הגדר את העטיפות מלאות תפר בצד למטה על גיליונות אפייה מרופדת קלף כך שהם לא נוגעים. הלחמניות צריכות להיות על עובי האצבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את הלחמניות הממולאות בתנור שחומם מראש עד שהם מתחילים להשחים, כ -15 דקות. מחית את רוטב החמוציות בסיר על אש בינונית עד שהרוטב חלק, ואז לטאטא בסוכר, חומץ וקורטוב של רוטב סויה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, מטילים את הרוטב, עד שהסוכר מומס והרוטב מפחית ומתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר רוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים את הלחמניות חמות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.