שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות
שאריות של גלילי הודו עם רוטב חמוץ וחמוציות חמוציות יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 22 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-50 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך כרוב, גזר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 15 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: שאריות גלילי אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ חמוציות, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו שאריות גלילי אביב הודו.
הוראות
מחממים את שמן הזית ושמן השומשום במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים ומערבבים את טורקיה, גזר, שום, פלפל שחור, זנגביל, שום ותבלינים עד השום משחרר את הניחוח שלה, על 2 דקות. מערבבים ב 2 כפות של רוטב הסויה, וממשיכים לבשל עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ 5 דקות. מערבבים את הכרוב, רוטב צדפות, הנותרים 3 כפות של רוטב סויה. המשך לערבב, עד הכרוב רך מבושל דרך, על 10 דקות.
הסר את התערובת מהחום, ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מספר גיליונות אפייה עם נייר קלף.
כדי למלא את העטיפות, להפריד ולמקם את עטיפות האביב על משטח העבודה שלך, עם נקודות של הכיכר מצביע למעלה ולמטה בצורת יהלום. כפית על 2 כפות של מילוי טורקיה בשורה על פני מרכז העטיפה, ולקפל את הנקודה התחתונה עד כדי לכסות את המילוי. מקפלים את שתי נקודות בצד על גבי העטיפה המקופלת, כדי לסגור באופן מלא את המילוי. שתי נקודות בצד צריך להיות על 1 אינץ ' זה מזה. בתקיפות אבל בעדינות, לגלגל את גליל האביב לתוך גליל הדוק, לגלגל את העטיפה מעל ללחוץ בחוזקה את הנקודה הנותרת. הגדר את העטיפות מלאות תפר בצד למטה על גיליונות אפייה מרופדת קלף כך שהם לא נוגעים. הלחמניות צריכות להיות על עובי האצבע.
אופים את הלחמניות הממולאות בתנור שחומם מראש עד שהם מתחילים להשחים, כ -15 דקות. מחית את רוטב החמוציות בסיר על אש בינונית עד שהרוטב חלק, ואז לטאטא בסוכר, חומץ וקורטוב של רוטב סויה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, מטילים את הרוטב, עד שהסוכר מומס והרוטב מפחית ומתעבה מעט, כ -10 דקות.
מגישים את הלחמניות חמות עם הרוטב.