קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

שאריות הודו-אנצ'ילדות

שאריות הודו-אנצ'ילדות
המתכון שאריות הודו אנצ'ילדות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 50 דקות. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר הודו, אבקת צ'ילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו שאריות אנצ'ילדות הודו, שאריות אנצ'ילדה עם הודו וחמוציות., ו שאריות אנצ'ילדות הודו לחג ההודיה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."