שאריות לחמניות אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ מתוק וחמוץ
שאריות לחמניות אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ וחמוץ חמוציות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 23 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב צדפות, פלפל גרוס, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: שאריות לחמניות אביב הודו עם רוטב טבילה חמוץ מתוק וחמוץ, רוטב חמוץ מתוק (לטבילת לחמניות ביצה ועוד), ו שאריות לחמניות אביב הודו.
הוראות
מחממים את שמן הזית ושמן השומשום בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ. מבשלים ומערבבים את ההודו, הגזר, השום, הפלפל השחור, הג ' ינג ' ר ותיבול השום ועשבי התיבול עד שהשום משחרר את ניחוחו, כ -2 דקות. מערבבים פנימה 2 כפות מרוטב הסויה, וממשיכים לבשל עד שהגזר מתחיל להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הכרוב, רוטב הצדפות ושאר 3 כפות רוטב הסויה. ממשיכים לערבב, עד שהכרוב רך ומבושל, כ -10 דקות.
מוציאים את התערובת מהחום ומניחים בצד.
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים מספר ניירות אפייה בנייר אפייה.
כדי למלא את העטיפות, הפרידו והניחו את עטיפות הקפיץ על משטח העבודה שלכם, כאשר נקודות הריבוע מכוונות למעלה ולמטה בצורת יהלום. כף כ -2 כפות ממילוי ההודו בשורה על פני מרכז העטיפה, וקפל את הנקודה התחתונה כלפי מעלה לכיסוי המילוי. מקפלים את שתי נקודות הצד פנימה על גבי העטיפה המקופלת, כדי לסגור את המילוי במלואו. שתי נקודות הצד צריך להיות על 1 אינץ ' זה מזה. בחוזקה אך בעדינות, גלגלו את גליל הקפיץ לגליל הדוק, וגלגלו את העטיפה כדי ללחוץ היטב על הנקודה שנותרה. הניחו את העטיפות הממולאות בצד התפר כלפי מטה על ניירות האפייה המרופדים בקלף כדי שלא ייגעו. הלחמניות צריכות להיות בערך בעובי האצבע.
אופים את הלחמניות הממולאות בתנור שחומם מראש עד שהן מתחילות להשחים, כ -15 דקות. מועכים את רוטב החמוציות בסיר על אש בינונית עד שהרוטב חלק, ואז מקציפים פנימה את הסוכר, החומץ וקורטוב של רוטב סויה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים תוך הקצפת הרוטב, עד שהסוכר נמס והרוטב מצטמצם ומתעבה מעט, כ -10 דקות.
מגישים את הלחמניות חמות עם הרוטב.
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
ניתן לשלב את אסיה עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
![צהוב בהיר עם ניצוצות זהב צהוב. אף מורכב ואינטנסיבי, פרחוני ומתובל בו זמנית. יש לו משקל כמו גם מתיקות, אבל זה הפוטנציאל ואת יכולת הגיל כי הוא כל כך מרשים. תווי תבלינים וג ' ינג ' ר, כמו גם חומציות עדינה, מעניקים מורכבות לפירות הצהובים והדבשים.]()
צהוב בהיר עם ניצוצות זהב צהוב. אף מורכב ואינטנסיבי, פרחוני ומתובל בו זמנית. יש לו משקל כמו גם מתיקות, אבל זה הפוטנציאל ואת יכולת הגיל כי הוא כל כך מרשים. תווי תבלינים וג ' ינג ' ר, כמו גם חומציות עדינה, מעניקים מורכבות לפירות הצהובים והדבשים.
Pale yellow with yellow gold sparkles. Complex and intense nose, floral and spicy at the same time. It has weight as well as sweetness, but it’s the potential and age ability that is so impressive. Spice and gingerbread notes, as well as fine acidity, lend complexity to the honeyed, yellow fruits.