זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך עלי דפנה, מרווה טחון, גזר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, פשוט שאריות מרק אטריות הודו & 7 יותר שאריות מרק טורקיה s, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות.
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, גזר, בצל ושום בשמן עד מעט מתרכך וריחני, 5 דקות.
מביאים תערובת לרתיחה, מכסים את הסיר, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים, ברפרוף שומן מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, 4 עד 5 שעות. מסננים נוזל לתוך מיכל ולהשליך פגר וירקות.