שאריות עוגת פרפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם קרקרים, גלידה, רוטב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, שאריות מרק רוסטביף (שאריות סטייק מדי!), ו מתכון פרפה פירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה) (מתכונים דומים).
הוראות
תחתוך את העוגה שלך לחצי לאורכו. קוצצים בצפיפות שני החלקים, כך שיש לך כ 1/2 אינץ חתיכות בגודל של עוגה. "ערימה" קטנה אחת תשמש לכל פרפה.
באמצעות כ 1/3 של חתיכות עוגה מכל חצי עוגה קצוצה, בשורה התחתונה של כל כוס פרפה או כוס.
הוסף 2 כפות של גלידה על גבי חתיכות עוגה בכל כוס. בנוסף לכך, מוסיפים שכבה דקה של עוגיות כתושות או קרקרים לכל פרפה.
הוסף כמה עוגה מתפוררת על גבי שכבה דקה זו.
מוסיפים את שאר הגלידה לכל פרפה.
מוסיפים שכבה של רוטב קרמל, פאדג ' חם, או רוטב חמאה, אם תרצה בכך; מוסיפים עוד כמה פאי מתפורר על גבי הרוטב.
שים parfaits שלך במקפיא במשך כשעה להגדיר לפני ההגשה.