שאריות פשטידת הודו של אבא
שאריות פשטידת ההודו של אבא יכולות להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 994 אוהדים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקרום העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש-טארט פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את האפונה והגזר, שעועית ירוקה וסלרי לסיר; מכסים במים, מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד הסלרי רך, כ 8 דקות.
מסננים את הירקות במסננת להגדיר בכיור, ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים ב 2/3 כוס קמח, מלח, פלפל שחור, זרעי סלרי, אבקת בצל, ותבלינים איטלקיים; לאט לטאטא את מרק עוף וחלב עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
הסר מהחום; מערבבים את הירקות המבושלים ואת בשר טורקיה לתוך המילוי עד בשילוב היטב.
להתאים 2 קרום עוגה לתוך החלק התחתון של 2 9 אינץ ' צלחות עוגה. כפית חצי המילוי לתוך כל קרום עוגה, ואז העליון כל עוגה עם קרום אחר. קמצוץ לגלגל את הקרום העליון והתחתון יחד בקצה של כל עוגה לאטום, ולחתוך כמה חריצים קטנים לחלק העליון של העוגות עם סכין חדה לשחרר קיטור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, 30 עד 35 דקות. אם הקרום הם בראונינג מהר מדי, לכסות את העוגות עם רדיד אלומיניום לאחר כ 15 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.