שאריות פשטידת הודו של סבתא
גשו לסופר וקנו קיצור ירקות מוצק, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח ו 1/2 כפית מלח בקערה.
חותכים את הקיצור לתערובת הקמח עם חותך מאפה עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
טפטף את מי הקרח, על 1 כף בכל פעם, על התערובת בעדינות לעבוד את המים לתוך הבצק עם האצבעות.
הוסף יותר מים לפי הצורך עד שתוכל לאסוף את הבצק יחד בכדור. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר, מערבבים יחד את טורקיה, בצל, מרק תפוחי אדמה שמנת, מרק עוף שמנת, מים וירקות מעורבים. מביאים את התערובת לרתיחה; להפחית את החום ולאפשר להתבשל בזמן שאתה מכין את הקרום.
חותכים את הבצק בחצי כמעט שווה.
מגלגלים את החתיכה הגדולה לעיגול על משטח עבודה משוריין ומתאימים למחבת ברזל יצוק 10 אינץ'.
מרדדים את החתיכה הקטנה לתוך מעגל כדי להתאים את החלק העליון.
יוצקים את טורקיה חם מילוי לתוך הקרום התחתון.
מניחים את הקרום העליון על המילוי, מכווצים את שני הקרום יחד עם מזלג, וחותכים כמה חריצים בחלק העליון עם סכין חדה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, כ 45 דקות.