שבבי כרוב
שבבי כרוב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 2 . מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך כרוב, שמן זית, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו הכל כרוב שבבי, שבבי כרוב, ו שבבי כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
חותכים את הצלעות הפנימיות מכל עלה כרוב ולהשליך; לקרוע את העלים לחתיכות בגודל אחיד. (הכנתי את החלקים שלי בגודל של צ ' יפס קטן.) לשטוף חתיכות כרוב קרועות ספין יבש טווה סלט או יבש עם מגבות נייר עד שהם יבשים מאוד.
שים את חתיכות כרוב לתוך שקית גדולה resealable (או להשתמש בקערה אם לא אכפת לך לקבל את הידיים שמנוני).
מוסיפים כמחצית שמן הזית; לאטום ולסחוט את השקית כך השמן מקבל מופץ באופן שווה על חתיכות כרוב.
מוסיפים את השמן הנותר וסוחטים את השקית יותר, עד שכל חתיכות כרוב מצופים באופן שווה עם שמן מעט ' עיסה.'
מפזרים את החומץ על עלים כרוב, לסגור מחדש את התיק, לנער להפיץ את החומץ באופן שווה על העלים.
מורחים את העלים באופן שווה על תבנית אפייה.
צלי בתנור שחומם מראש עד פריך בעיקר, כ -35 דקות. מתבלים במלח ומגישים מיד.