קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

שדות תות שדה גלידה לצוף

שדות תות שדה גלידה לצוף
שדות תות שדה גלידה לצוף יכול להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון ידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תותים, מים, סודה לימון ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו גלידת עוגת גבינה תות, גלידת תות פליאו, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכל כוס, יוצקים 1 כף סירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2
יוצקים 2 כפות ג ' ין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' יןג ' ין
3
מוסיפים 2 גלידת סקופים ומעליהם סודה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
מקשטים עם תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
5
בסיר קטן שלבו את כל המרכיבים והביאו לרתיחה על אש גבוהה, ואז הפחיתו לרתיחה על אש בינונית עד שהתמוטטות התותים והסירופ מסמיך, כ -20 דקות. מסננים את התערובת, מחזירים לסיר ומצמצמים עוד 10 דקות על אש בינונית, עד שהסירופ סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. מצננים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם האחוזה של נ. ב. ג ' ונסון שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "