קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שו-טוס פאי

שו-טוס פאי
עוגת שו-טוס היא קינוח המגיש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מי קרח, ביצה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי האוכל הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שו-טוס פאי, רטוב התחתונה קישטה-לעוף פאי, ו שו-טוס מאפינס.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, שלבו קמח ומלח על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים שומן ודופק עוד 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
4
הסר מכסה של מעבד מזון משטח שפריץ של תערובת ביסודיות עם מים. החלף מכסה ודופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים עוד מים ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד כשסוחטים אותה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מניחים את התערובת בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, סוחטים יחד עד שהיא יוצרת כדור, ואז לוחצים לדיסק מעוגל ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
7
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים 2 (9 אינץ') תבניות פאי מתכת במקרר לצינון.
9
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים בשקית עד שהוא מגיע לקצוות השקית ועגול 10 עד 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים לאורך 2 צידי שקית הניילון, פותחים שקית לחשיפת בצק בצד 1 והופכים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' על הצד החשוף. הפוך את כל העניין ומשוך בעדינות את הצד הנותר של שקית הניילון מהבצק. לחץ את הבצק לקצוות סביב התבנית וקצץ כל עודף בצק. לחץ על שולי הבצק מעל שפת התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מכניסים למקרר למשך 15 דקות.
12
תוקעים חורים סביב הצדדים ולתחתית הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מניחים פיסת נייר קלף גדולה על גבי הבצק וממלאים בשעועית יבשה. לחץ שעועית לקצוות הבצק, הניח על תבנית עם נייר אפייה ואפה בתנור למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים קלף ושעועית וממשיכים באפייה עד לקבלת צבע זהוב בהיר, כ -7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
15
מוציאים מהתנור ומניחים על מתלה קירור. מניחים להתקרר לחלוטין בזמן הכנת המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
להקטין את החום של התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מכניסים את הקמח, הסוכר החום, החמאה והמלח לקערת מעבד המזון ומעבדים עד שהוא יוצר פירורים. שמרו 1/4 כוס והניחו את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את הסודה לשתייה בקערת ערבוב בינונית ויוצקים עליה את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את המולסה, הביצה והווניל; להקציף לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את כמות הפירורים הגדולה יותר לתערובת המולסה ומקציפים רק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מפזרים את יתרת 1/4 כוס תערובת הפירורים באופן שווה מעל החלק העליון של המילוי.
6
מניחים פשטידה על הרשת האמצעית של התנור ואופים 40 עד 45 דקות או עד שהמילוי מתנפח, מתחיל להיראות יבש ומתחיל להיסדק מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור, מעבירים למתלה ומצננים לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם בחירה מצוינת לפאי שופל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.