קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

שווינשקס

שווינשקס
שוויינשקס היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. . אם יש לכם בירה, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Schweinshaxe (פרקי חזיר), Schweinshaxe (Ham Hock גרמני), ו Schweinshaxe (מפרק חזיר גרמני).

הוראות

1
מניחים את הגזר, בצל, כרישה, סלרי, פרקי חזיר לתוך סיר גדול. לזרוק את גרגירי פלפל, ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מפרק חזירמפרק חזיר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים מספיק מים לסיר כדי לכסות את הירקות. מכסים, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהכל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את פרקי האצבעות מהמים, ולנקז. שמור ירקות ובישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). ממיסים את הקיצור בכלי אפיית ברזל יצוק מצופה אמייל או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את פרקי החזיר סחוטים, ירקות מבושלים, וכ -2 כוסות של נוזל הבישול לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מפרק חזירמפרק חזיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. במהלך 10 הדקות האחרונות, מפזרים בירה שבה כמות טובה של מלח כבר מומס. אבק קל עם כמון כדי להגדיל את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם כופתאות תפוחי אדמה או לחם לבן, או סלט כרוב כבוש. בבוואריה, נוזל הבישול והמיצים מתוחים, ומשמשים כרוטב נלווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)