שווינשקס
שוויינשקס היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. . אם יש לכם בירה, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: Schweinshaxe (פרקי חזיר), Schweinshaxe (Ham Hock גרמני), ו Schweinshaxe (מפרק חזיר גרמני).
הוראות
מניחים את הגזר, בצל, כרישה, סלרי, פרקי חזיר לתוך סיר גדול. לזרוק את גרגירי פלפל, ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מוסיפים מספיק מים לסיר כדי לכסות את הירקות. מכסים, ומבשלים מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהכל מכרז.
הסר את פרקי האצבעות מהמים, ולנקז. שמור ירקות ובישול נוזלי.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). ממיסים את הקיצור בכלי אפיית ברזל יצוק מצופה אמייל או במחבת.
מניחים את פרקי החזיר סחוטים, ירקות מבושלים, וכ -2 כוסות של נוזל הבישול לתוך המחבת.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. במהלך 10 הדקות האחרונות, מפזרים בירה שבה כמות טובה של מלח כבר מומס. אבק קל עם כמון כדי להגדיל את הטעם.
מגישים עם כופתאות תפוחי אדמה או לחם לבן, או סלט כרוב כבוש. בבוואריה, נוזל הבישול והמיצים מתוחים, ומשמשים כרוטב נלווה.