אם יש לכם מירין, חתיכת ג'ינג'ר, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו ראמן Shoyu (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד קדימה
2
הכן כתף חזיר כתףבשר חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כתף חזיר
3
להפשיל ולקשור עם חוט מטבח במרווחים של 2". (זה עוזר לשמור על הבשר שלם בזמן הבישול ועושה לפרוסות עגולות, קומפקטיות.)
הוסף כמה שיותר kombu dashi כפי שיתאים בסיר פעם הנוזל רותח (שמורת הנותרים dashi). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ברפרוף את פני השטח מדי פעם והוספת dashi הנותרים כמו מפחית נוזלי, עד כתף חזיר הוא במכרז המניה צמצמה כ 2 ליטרים, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
Kombu
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
כתף חזיר צונן ומניה
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
הסר כתף חזיר ממלאי ולתת מגניב. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת עד מוכן לשימוש. (חזיר מצמרר יעשה בשר קל יותר לחתוך.) מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול אחר או קערה גדולה או מיכל; מוצקים להשליך (כולל צלעות ועוף). כיסוי וצינה.
הפוך KOMBU DASHI ואת המורכבות של tarethe המניה מגיע משני אלמנטים: kombu dashi (מרק) ו טרה (תערובת סויה).* עבור dashi, לשלב קומבו ו 4 ליטרים מים קרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 12 שעות. עבור טרה, לשלב רוטב סויה, סאקה, ומירין בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימון אחת
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
13
יום של
14
מבשלים EGGSBring סיר בינוני של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף ביצים אחד בכל פעם ומרתיחים בעדינות במשך 7 דקות. חלמונים צריכים להיות צהובים מבריקים וכמעט ריבה; ביצה לבן צריך להיות מוגדר רק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מסננים ביצים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל; בואו להתקרר. פיל; להפריש. (ביצים ניתן לבשל 1 יום קדימה. שמור unpeeledeggs מכוסה במים קרים. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
16
פרוסת חזיר
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
17
הסר מחרוזת חזיר דק לחתוך; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
18
לחמם מלאי לבשל Noodlesכאשר מוכן לשרת, להביא מלאי לרתיחה; זה צריך להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
19
במקביל, לבשל אטריות בסיר גדול של מים רותחים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה; לנקז (אין צורך למלח את המים, כמו אטריות ראמן מכילים יותר מלח מאשר פסטה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
20
ממש לפני ההגשה
21
שים את כל זה ביחד לחלק אטריות בין 6 קערות עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
22
למעלה עם חזיר פרוס, לשים אותו בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
23
להוסיף טרה כדי מלאי חם מצקת על בשר חזיר כדי להתחמם דרך (המניה צריכה לבוא רקכדי רמת האטריות).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
24
מניחים ערימה קטנה של מאמה ליד חזיר. חצי ביצים ולמקם ליד מאמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
25
מניחים ערימה קטנה של בצל ירוק פרוס ליד ביצה. טאק חצי גיליון של נורים בין צד של קערה ואטריות אז זה פשוט בולט החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
נורים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
26
מגישים ראמן עם שמן צ ' ילי, שמן שומשום, ו shichimi togarashi.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi Togarashi
קורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילי
אטריות ראמן
1
* קומבו, הידוע גם כאצות מיובשות, מביא את מייג ' ור אומאמי. טרה (מבוטא ta-REH) הוא כמו המרכיב הסודי של ראמן, נותן את המניה ביותר של הטעם שלה. רוב החנויות קרובות לשמור על המתכון שלהם. שלנו משתמש ברוטב סויה, סאקה, ומירין.אין לך קומבו במזווה? אתה יכול למצוא את כל החומרים אסיה כאן בשווקים אסיה, בסעיף Asianfoods של כמה סופרמרקטים, וב amazon.com. חפש בחלק המקורר של שווקי אסיה עבור אטריות טריות. תבקש מהקצב שלך צוואר עוף וגב.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.