שום אפוי תפוחי אדמה טריזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום אפוי תפוחי אדמה טריזים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה שום אפויים, פריסות תפוחי אדמה של פרמזן שום אפוי, ו פריסות תפוחי אדמה של פרמזן שום אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. לשפשף תפוחי אדמה יבש טפיחה. בזהירות לחתוך כל אחד לתוך 16 טריזים דקים.
מניחים טריזים בקערה גדולה.
יוצקים שמן זית על תפוחי אדמה.
מוסיפים מלח, פלפל, שום ורוזמרין וזורקים למעיל.
מניחים פרמזן בקערה גדולה; מניחים בצד.
מסדרים תפוחי אדמה בשכבה שטוחה על 2 גליונות אפייה גדולים.
אופים, פונה פעם או פעמיים, עד השחמה קלה ורך במרכז, כ -30 דקות.
הסר תפוחי אדמה מהתנור ומיד לזרוק עם פרמזן בקערה עד מצופה.