קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

שום-בצל עוגת טורטיה

שום-בצל עוגת טורטיה
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מיונז, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בצל שום טורטיה, שום-בצל טורטייה מחסנית, ו טורטייה תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את השום הקלוי: מחממים התנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את העליון 1/2 אינץ ' את ראשי השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מניחים את הראשים על פיסת נייר גדולה טפטוף עם שמן זית. לעטוף את לסכל בחוזקה; מניחים את החבילה בתבנית אפייה קטנה. צלי עד השום הוא רך ושח קל, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
מערבבים את שמן קנולה ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל במשך 5 דקות, ערבוב (לא על חום).
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את החמאה והסוכר; מבשלים, ערבוב לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
3
הסר מהחום ולתת להתקרר.
4
לאחר מקורר, לערבב את הבצל עם פרמזן, מיונז וכוסברה בקערה. לסחוט את השום הקלוי מתוך עורם ומערבבים לתוך תערובת הבצל. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פרמזןפרמזן
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הניחו בצד 1/3 של תערובת הבצל במקרר לרוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
בצלבצל
6
מורחים 2 כפות של התערובת הנותרת על גבי טורטייה לכסות עם טורטייה אחרת. חזור, להפיץ ולערום את טורטיות; לסיים עם טורטיה ללא תערובת על גבי. לעטוף את ערימת טורטייה בניילון נצמד ולתת להגדיר במשך 12 עד 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
לאחר הערימה הקימה, לחתוך 16 טריזים. מחממים גריל או מחבת גריל; טריזים חמים על חום בינוני עד ששני הצדדים מסומנים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
8
מערבבים את תערובת הבצל השמורה עם חומץ בלסמי כדי להפוך את רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
רוטב טבילהרוטב טבילה
בצלבצל
9
צילום: ג ' יימס בייגרי