קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

שום ורוזמרין ללא עצמות שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום

שום ורוזמרין ללא עצמות שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום
שום ורוזמרין שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו קפה שפשף צלוי צלעות עם שום קלוי חמאת Gorgonzola, צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים מחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה. לשפשף צלוי מכל הצדדים עם שמן, מלח ופלפל. הפעל מאוורר פליטה, להוסיף צלי למחבת חמה וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים צלי לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף שום ורוזמרין בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בינתיים, לשפוך את כל אבל 2 Tbs. של טפטוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים פטריות למחבת חמה וטחון עד להשחמה טובה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים מרק, יין וחרדל; מוסיפים לפטריות ומבשלים כדי לערבב טעמים ולהפחית מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
יוצקים רוטב פטריות לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הגדר מתלה תיל מעל המחבת ולהגדיר צלי על מתלה. צלי איטי בתנור עד צלי מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F עבור בינוני נדיר ו 140 מעלות f עבור בינוני, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להעביר צלי ללוח חיתוך; להסיר מתלה ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים עודף שומן, אם בכלל. הגדר מחבת מעל חום בינוני-גבוה; לחזור רוטב פטריות למחבת חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים עמילן תירס וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה מעט, בערך דקה. לגלף בשר ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'