שום ורוזמרין ללא עצמות שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום
שום ורוזמרין שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו קפה שפשף צלוי צלעות עם שום קלוי חמאת Gorgonzola, צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם תנור ל 250 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה. לשפשף צלוי מכל הצדדים עם שמן, מלח ופלפל. הפעל מאוורר פליטה, להוסיף צלי למחבת חמה וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים צלי לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף שום ורוזמרין בכל רחבי.
בינתיים, לשפוך את כל אבל 2 Tbs. של טפטוף הבשר.
מוסיפים פטריות למחבת חמה וטחון עד להשחמה טובה, כ 8 דקות.
מערבבים מרק, יין וחרדל; מוסיפים לפטריות ומבשלים כדי לערבב טעמים ולהפחית מעט, כ 3 דקות.
יוצקים רוטב פטריות לתוך קערה; להפריש.
הגדר מתלה תיל מעל המחבת ולהגדיר צלי על מתלה. צלי איטי בתנור עד צלי מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F עבור בינוני נדיר ו 140 מעלות f עבור בינוני, 2 1/2 עד 3 שעות.
להעביר צלי ללוח חיתוך; להסיר מתלה ממחבת.
יוצקים עודף שומן, אם בכלל. הגדר מחבת מעל חום בינוני-גבוה; לחזור רוטב פטריות למחבת חום לרתיחה.
מוסיפים עמילן תירס וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה מעט, בערך דקה. לגלף בשר ולהגיש עם הרוטב.