קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

שום ורוזמרין ללא עצמות שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום

שום ורוזמרין ללא עצמות שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום
שום ורוזמרין שפשף צלעות עם רוטב פטריות יין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו קפה שפשף צלוי צלעות עם שום קלוי חמאת Gorgonzola, צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה. לשפשף צלוי מכל הצדדים עם שמן, מלח ופלפל. הפעל מאוורר פליטה, להוסיף צלי למחבת חמה וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים צלי לצלחת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף שום ורוזמרין בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בינתיים, לשפוך את כל אבל 2 Tbs. של טפטוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים פטריות למחבת חמה וטחון עד להשחמה טובה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים מרק, יין וחרדל; מוסיפים לפטריות ומבשלים כדי לערבב טעמים ולהפחית מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
יוצקים רוטב פטריות לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הגדר מתלה תיל מעל המחבת ולהגדיר צלי על מתלה. צלי איטי בתנור עד צלי מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F עבור בינוני נדיר ו 140 מעלות f עבור בינוני, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר צלי ללוח חיתוך; להסיר מתלה ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים עודף שומן, אם בכלל. הגדר מחבת מעל חום בינוני-גבוה; לחזור רוטב פטריות למחבת חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים עמילן תירס וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה מעט, בערך דקה. לגלף בשר ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר