שום צלוי ופורטובלו קרוסטיני
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו פורטובלו קרוסטיני קלוי, קרוסטיני שום צלוי, ו קרוסטיני שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; בואו מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. תניח בצד את העיסה.
מערבבים פטריות וחומץ בלסמי בצלחת רדודה, הופכים פטריות למעיל.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תערובת פטריות וחומץ; מבשלים 5 דקות או עד פטריות רכות, ערבוב מדי פעם.
מורחים עיסת שום קלוי בצד 1 של כל פרוסת לחם; מחלקים פטריות באופן שווה בין פרוסות לחם. כפית 2 כפיות גבינה על כל קרוסטינו.
מניחים קרוסטיני על תבנית אפייה; מטגנים 2 דקות או עד קלוי.