שום צלוי מרק תפוחי אדמה שאלוט עם קרוטונים גבינה
שום צלוי מרק תפוחי אדמה שאלוט עם קרוטונים גבינה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, באגט לחם, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מרק פלפל אדום קלוי עם עשבי תיבול גבינה וקרוטונים שום, מרק עגבניות צלוי עם קרוטונים שום, ו מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי עם קרוטונים תוצרת בית.
הוראות
כדי להכין מרק, להסיר עורות נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או ציפורן נפרדת); לחתוך את צמרות, עוזב שורש מסתיים שלם.
מניחים שום במחבת צלייה רדודה.
טפטוף 1 כף שמן על שום; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
טפטוף 1 כף שמן על שאלוט; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מכסים ואופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מכרז משחימים. מגניב. לסחוט שום כדי לחלץ עיסת; קליפת שאלוט. השליכו עורות. הניחו בצד את עיסת השום ואת השאלוט.
חום 1 1/2 כפות שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני; מוסיפים בצל. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עיסת שום, שאלוט קלופים ויין. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 5 דקות.
מערבבים במרק, תפוחי אדמה, טימין; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך. מגניב במקצת.
מניחים חצי תערובת תפוחי אדמה בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
להחזיר תערובת מחית למחבת; מערבבים בחלב, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל לתערובת מחית. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב.
כדי להכין קרוטונים, מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעיל ראש קל של לחם עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
מפזרים גבינות באופן שווה על פרוסות לחם, הופך פעם אחת.
אופים 3 דקות או עד גבינה נמסה.