קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שום קלוי שמנת ומרק כרובית

שום קלוי שמנת ומרק כרובית
שום קלוי שמנת ומרק כרובית יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. 163 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן נוסף, מים, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים, כרובית שמנת-מרק שום, ו מרק כרובית קלוי קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
2
חותכים כרובית לפרחים בודדים. לזרוק עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף.
4
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את החלק העליון של ראש שום.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף עם שמן זית לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים שום עטוף על תבנית האפייה. צולים את הכרובית ושום ב 400 מעלות f במשך 15-20 דקות. כאשר הכרובית הוא רך וזהב להסיר מהתנור. השום יצטרך לצלות במשך סך של כ 25-30 דקות. אתה יכול להסיר אותו כדי לבדוק את ההתקדמות שלו לפי הצורך - זה צריך להריח ריחני אבל לא גלם, להיות זהוב ועדין.בינתיים, מחממים את החמאה בתנור ברזל יצוק הולנדי או סיר מניות בינוני גדול.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר.
מרכיבים שתצטרך
9
לטגן מעל חום בינוני במשך כ -10 דקות.
10
מקציפים במלח, פלפל, פפריקה, טימין וקמח וממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את היין והמים, מקציפים לשלב עם תערובת הקמח. לאחר מכן, להוסיף לאט את מרק 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את חופשת המפרץ וציפורן שום קלויה. מביאים תערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר את עלה המפרץ. עבודה בקבוצות, להוסיף את המרק לבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד מחית וחלק.
מרכיבים שתצטרך
15
להוסיף מרק נוסף במהלך או לאחר מיזוג כדי להשיג עקביות הרצוי. אחרי שכל הקבוצות הושלמו, חזרו לסיר. מערבבים במחצית וחצי ופטרוזיליה. מבשלים עד רק מחומם דרך. התאם מלח ופלפל לטעם.
מרכיבים שתצטרך
16
מגישים מיד, עם בייקון טפטוף של שמן זית או כמהין בצד של לחם לטבילה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי4שרימפס וורידיםשמן נוסף להגשה - שמן זית או שמן כמהיןשמן נוסף להגשה - שמן זית או שמן כמהין1גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1ראשכרובית ראש שלםכרובית ראש שלם2ביוןסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון מבושל ומתפוררבייקון מבושל ומתפורר1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש791 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש12 כפיות אבקת שוםקמחקמח2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחציחצי וחצי13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום0חתיכות טופי הית' ברעלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף או מרק ירקות, בתוספת עד 2 יותר לפי הצורך עקביות הרצויעוף או מרק ירקות, בתוספת עד 2 יותר לפי הצורך עקביות הרצוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41כף. חומץ ביין אדוםשום ראש שלםשום ראש שלם1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ