שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב
שום שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 89 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1043 קלוריות. אם יש לכם טימין, חמאה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו שום ותבלינים-שפשף כתף חזיר עם כרובית מוקצפת, כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים, ו סעודת יום ראשון: כתף חזיר משופשף קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
עם צד של סכין גדולה, מועך את שיני השום עם 1 כף מלח כשר לעשות משחה גסה.
מעבירים את הדבק לקערה קטנה. מערבבים בכוסברה, טימין, אורגנו, 1 כף מלח, 2 כפות של פלפל שחור טחון גס ו 1/2 כוס שמן זית עד incorporated.
על משטח עבודה, לשפשף את שמן עשבי שום על כל בשר החזיר butterflied. עם הצד השומני למעלה, מקפלים את החזיר תחת עצמו לשלישים ומעבירים למחבת צלייה. צולים את החזיר במשך 40 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 וצלה את בשר החזיר למשך כ-2 שעות ו-20 דקות ארוכות יותר, עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכזו רושם 16
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את פול ומרתיחים עד העורות לשחרר, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את favas על משטח עבודה; לקלף ולהשליך את העור הקשה ולהעביר את favas לקערה. לחלופין, להרתיח את edamame הקפוא במשך 2 דקות ולהעביר לקערה.
מוסיפים את הגזר לסיר ומרתיחים עד למכרז, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הגזר לקערה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד למכרז, על 2 דקות; אם באמצעות קפוא, להרתיח רק עד חם, 30 שניות.
מסננים את האפונה ומעבירים לקערה.
באותו סיר, להמיס את החמאה ב 1 כף שמן זית. מערבבים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד רק מחומם דרך. מערבבים את 3 כפות של עשבי תיבול קצוצים.
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 10 דקות. מסננים את מיצי המחבת לסיר קטן ולרוקן את השומן.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה, לכסות ולשמור חם.
פרוסת בשר חזיר עבה על פני התבואה ולהעביר לצלחות.
מגישים עם הירקות, מעבירים את הרוטב ליד השולחן.