שומה זרעי דלעת Herbed
שומה זרעי דלעת Herbed עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 223 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפלים חלפיניו, זרעי דלעת, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שומה ורדה פיפה (שומה ירוקה זרעי דלעת), שומה זרעי דלעת / שומה ורדה, ו שומה זרעי דלעת עם עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה עם צדדים גבוהים או בסיר גדול, טוסט זרעי דלעת, זרעי כמון, אורגנו על חום גבוה. לזרוק כדי לוודא שהם לא לשרוף, אבל טוסט עד ריחני, על 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לבלנדר או מטחנת תבלין ולעבד עד הקרקע. תניח בצד.
באותו מחבת, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, tomatillos, שום, jalapeños ומבשלים עד מעט השחמה, 4 עד 5 דקות, זורק כמה פעמים, אבל לא ערבוב יותר מדי. בזהירות למקם את הירקות בבלנדר או מעבד מזון. לאחר מכן מוסיפים את המרק, כוסברה, פטרוזיליה, אפאזוטה (אם משתמשים), ומלח ומעבדים עד puréed.
יוצקים בחזרה למחבת ומוסיפים את תערובת זרעי דלעת הקרקע.
בואו מבשלים עד הטעמים משולבים היטב, על 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים באופן מיידי. כל שאריות ניתן בקירור במיכל אטום במשך כמה ימים.
אם אין לך מטחנת תבלינים, מטחנת קפה נקי עובד נהדר ובלנדר עובד בסדר, מדי. אם אתה לא יכול למצוא epazote, אתה יכול להחליף את צמרות ירוק של צנוניות או פשוט להשאיר אותם לגמרי.
מתוך בישול מקסיקני מהיר וקל: יותר מ 80 מתכונים יומיומיים על ידי ססיליה Hae-ג ' ין לי. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Cecilia Hae-Jin Lee; colided food photographs copyright © 2011 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.