שומר בקרמל ובצל
שומר מקורמל ובצל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חמאה, נורות שומר, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שומר עם בצל מקורמל, תליון חזיר עם בצל בקרמל ושומר, ו תרד מוקרם עם בצל מקורמל, שום ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה, חשופה ורחבה בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את שומר פרוס בצל ומערבבים מעיל. מערבבים מדי פעם.
לאחר כ -10 דקות, מפזרים את הבצל והשומר במלח. מנמיכים את הטמפרטורה למדיום.
אתה רוצה להכות איזון בין מתן המחבת כדי לקבל חם מספיק כך כמה caramelization (כאשר סוכרים טבעיים בבצל ושומר להתחיל חום) ושמירה על הסיר מלהיות כל כך חם כי הבצלים שומר להתייבש.
אם זה הופך לבעיה, אתה יכול להוסיף כמה כפות מים למחבת כדי לעזור בצל ושומר כדי לשמור על ייבוש יותר מדי.
לגרד חתיכות השחמה: מערבבים מדי פעם, גירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. שים לב כי החלקים השחומים הם החלקים הטעימים ביותר.
מבשלים עוד 30 דקות עד שעה, תלוי כמה מהר אתה נמצא, ואיך קרמל אתה רוצה התערובת שלך להיות. ככל שאתה מבשל, יותר קרמל ושחמה.
מבחן טעם לאורך הדרך כדי לראות אם הבישול היה מספיק לטעמך.
אגב, בצל ושומר יהיה שפע של טעם מבלי להיות מבושל לחלוטין למטה השחמה בכל רחבי.
לזרוק עם פרמזן, פטרוזיליה, לימון: כאשר מוכן לשרת, להסיר מן החום לזרוק את גבינת פרמזן מגוררת טרי, פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון ומיץ לימון. לטעום ולהוסיף עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מגישים לבד בצד עוף או פירות ים, או על קרקרים או בגט קלוי פרוס דק עבור crostini. אתה יכול גם להשתמש בו כמילוי עבור טארט כפרי.