שומר פיקנטי מוקפץ, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני עשוי להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, נקניק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שומר ומרק שורש סלרי, בשר משומר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי, ו סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים נקניק בווק גדול או מחבת מעל חום גבוה. מבשלים, ערבוב, עד נקניקיות שחררו שמן פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מעביר נקניק לצלחת, משאיר את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
חזור לחום.
4
מוסיפים שורש סלרי ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
5
מוסיפים שום, שומר, סלרי ומלח ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות רכים וריחניים, כ -2 דקות.