שומשום אמנון
אמנון שומשום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח כשר, פילה אמנון, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש שומשום אמנון, ירקות צלויים עם שומשום אמנון וג'ינג'ר, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones).
הוראות
מניחים את אמנון בקערה, טפטוף עם שמן שומשום. מתבלים עם שום, תיבול איטלקי, מלח כשר ופלפל. כיסוי, להשרות לפחות 30 דקות במקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מעבירים את הטילפיה והמרינדה לתבנית אפייה, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהדגים מתעופפים בקלות במזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו