קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שומשום-ג'ינג'ר הצמד אפונה

שומשום-ג'ינג'ר הצמד אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שומשום ג'ינג'ר הצמד אפונה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל ירוק, סוכר חום, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב ווק או מחבת, חום 2 אינץ ' של שמן צמחי עד שהוא חם מאוד, על 185°.
מרכיבים שתצטרך
2
תוודא שהאפונה יבשה. חסמו אותם בשמן בקבוצות למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז על מגבות נייר.
4
בווק נפרד, מחממים את שמן השומשום ומטגנים את הג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק וחזיר מעושן במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את רוטב הסויה, חומץ וסוכר חום, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את עמילן התירס ואת ציר העוף כדי לפזר קורנפלור; מערבבים את התערובת לתוך הווק עד הרוטב הוא מעובה וברור. מקפלים את האפונה הצמד סוכר.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים עם goma שחור (זרעי שומשום) כי כבר קלוי במחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;