שומשום-סויה שעועית ירוקה ופלפלים
שעועית ירוקה ופלפל שומשום-סויה לוקח בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 72 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 131 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לך שעועית ירוקה - תראה, שמן שומשום, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 49%. שעועית שומשום-סויה ירוקה, שעועית שומשום טמפורה ירוקה עם רוטב סויה, ושעועית טמפורה ירוקה שומשום עם רוטב סויה דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים שעועית ירוקה לחתיכות של 2 אינץ' בזווית.
מוסיפים מים, מלח, לפי הטעם ומבשלים שעועית 5 דקות, ואז מסננים את השעועית.
מניחים את המחבת בחזרה על הכיריים ומוסיפים שמן צמחי.
מחממים מחבת על אש גבוהה עד שהשמן מעשן.
מוסיפים את השעועית והפלפלים האדומים ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
מוסיפים את הסויה ושמן השומשום ומעבירים לכלי הגשה.