קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שומשום צרוב טונה עם סלט ירקות

שומשום צרוב טונה עם סלט ירקות
שומשום צרוב טונה עם סלט ירקות נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, פלפלים, חומץ אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב שעועית וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שומשום צרוב טונה, טונה עם שומשום צרוב במחבת, ו טונה צרובה בשומשום מצופה בטונה.

הוראות

1
לסלט ורוטב
2
צרף להב צורמת למעבד מזון. ג ' וליאן כל ירק ולהניח בצד. בקערה אחרת, מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה ומוסיפים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים כוסברה ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4
תן לנוח לפחות 30 דקות.לטונה
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים זרעי שומשום ווסאבי בקערה; מתבלים במלח ופלפל. מחבת מעיל עם ספריי בישול; שמן רסס במחבת. קל טונה מלח; לדלות בתערובת שומשום ווסאבי. להפחית את החום בינוני ולמקם טונה במחבת. לצרוב עד השחמה קלה, על 2 דקות. הפוך; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ווסאביווסאבי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום ולתת מנוחה לכמה דקות. מחלקים סלט כרוב בין 4 צלחות העליון עם טונה.מקור: לינקולן, סנטה מוניקה, להב צורמת CAAttach למעבד מזון. ג ' וליאן כל ירק ולהניח בצד. בקערה אחרת, מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה ומוסיפים ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים כוסברה ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
9
תן לנוח לפחות 30 דקות.
10
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מערבבים זרעי שומשום ווסאבי בקערה; מתבלים במלח ופלפל. מחבת מעיל עם ספריי בישול; שמן רסס במחבת. קל טונה מלח; לדלות בתערובת שומשום ווסאבי. להפחית את החום בינוני ולמקם טונה במחבת. לצרוב עד השחמה קלה, על 2 דקות. הפוך; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ווסאביווסאבי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר מהחום ולתת מנוחה לכמה דקות. מחלקים סלט כרוב בין 4 צלחות העליון עם טונה.מקור: לינקולן, סנטה מוניקה, CA
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו אוסף יהלומים פרנסיס פורד קופולה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.