שונקברטן הגרמני
Schwenkbraten הגרמני דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 156 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 444 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מתכון זה של Allrecipes דורש פלפל קאיין, אבקת קארי, בצל ופירות ערער. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 דיאטות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . הציון הזה מוצק. פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות פריקאדלן , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את פרוסות הבצל בקערה. השתמשו בכף גדולה כדי ללחוץ בעדינות על הבצלים עד שהם משחררים חלק מהמיצים שלהם.
שלבו את השמן, השום, גרגרי הערער, החרדל, התימין, אורגנו, פפריקה, אבקת קארי, פלפל קאיין ופלפל שחור עם הבצל וערבבו לאיחוד.
מסדרים את הסטייקים בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים את המרינדה באופן שווה על גבי בשר החזיר. מכסים ומכניסים למקרר ל-24 שעות לפחות.
הסר את בשר החזיר מהמרינדה ואפשר להגיע לטמפרטורת החדר בזמן שאתה מחמם את הגריל. עוטפים את הבצלים בנפרד בנייר כסף ליצירת פאוץ'. לזרוק את המרינדה.
צולים את סטייק החזיר והבצל עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, כ-10 דקות לכל צד.