שוק האיכרים פפרדלה
שוק החקלאים פפרדלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטוצ'יני ביצים, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פיצת שוק האיכרים, חקלאים שוק פסטה, ו סלט שוק החקלאים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים היטב לרתיחה.
בינתיים, טחון ו מחית שום כדי להדביק עם 1/2 כפית מלח, ולאחר מכן מערבבים יחד עם חומץ, שמן, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים עגבניות ומערבבים בעדינות, ואז להפריש.
מבשלים תירס במים רותחים עד מכרז, 4-6 דקות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים מגניב.
בעוד תירס מתקרר, לקלף סרטים לאורך מ צד 1 של קישואים עם מקלף ירקות לתוך קערה אחרת, לעצור כאשר אתה מקבל הליבה מוזנחת. הפעל קישואים רבע סיבוב, ואז לקלף סרטים יותר, לעצור בליבה. חזור על הנותרים 2 צדדים של קישואים (אתה תהיה בסופו של דבר עם ליבות בצורת מלבני). ליבות מילואים לשימוש נוסף (כגון מרק).
חותכים תירס מקלח; מוסיפים תירס לעגבניות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. רגע לפני הפסטה נעשה, מערבבים סרטים קישואים אפונה הצמד לבשל 15 שניות.
מסננים פסטה וירקות יחד במסננת גדולה ומוסיפים לתערובת עגבניות עם בצל (אם משתמשים), ואז זורקים בעדינות.
הוסף עשבי תיבול לזרוק בעדינות שוב.