Fulton שוק דגים Cioppino עם קרוטונים שאור הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צדפות littleneck, לובסטר, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, קרוטונים שום שאור, ו קרוטונים שום שאור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיף את שאלוט ושום ומבשלים עד רך. תהרסי את המחבת עם טיפת יין. מתבלים את הסנאפר האדום, בס מפוספס, וחסילונים וקמח בסיר עד לחום זהוב קלות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בס פסים
סנאפר אדום
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את שארית היין ומבשל עד מופחת על ידי 3/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המניה, עגבניות, דבש, רוטב חריף, עלה דפנה ותימין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הצדפות והלובסטר, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עד שהצדפות נפתחות, משליכים כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את פירות הים עם כפית מחוררת לקערה גדולה. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא חמאה ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים את המרק על פירות הים העליון עם קרוטונים שאור.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
קישואים, לא קלופים וקצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
12
מוסיפים את קוביות הלחם ואת הקורנית, זורקים למעיל, ולאחר מכן מעבירים לתבנית אפייה, מתפשטים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת. מגניב לפני השימוש.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.