קושיקשה
מוכן ב29 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

שוק הדגים פולטון צ'יופינו עם קרוטונים מחמצת

שוק הדגים פולטון צ'יופינו עם קרוטונים מחמצת
אם יש לך בערך 29 דקות כדי לבלות במטבח, שוק הדגים של פולטון צ'יופינו עם קרוטונים מחמצת עשוי להיות נהדר פסקטריאן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מתכון זה מ רשת אוכל דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, בצל ומולים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חמין דגים + קרוטונים מחמצת מפרץ ישן, תבשיל דגים צ'יופינו, ו קרוטונים מחמצת שום.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
מוסיפים את ציר הדגים, העגבניות המרוקנות, הדפנה והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם כ -10 דקות
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאי דגיםמלאי דגים
עגבנייהעגבנייה
טימיןטימין
6
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה במחבת מטגנת גדולה ונפרדת. מתבלים את הבס משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
בסבס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוציאים לצלחת.
8
לאותה מחבת מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מתבלים את השרימפס ומקפיצים עד להזהבה קלה, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר לצלחת עם הבס.
מרכיבים שתצטרך
בסבס
10
מוסיפים את הצדפות, המולים, הבס והשרימפס למרק המצומצם ומבשלים עד שהצדפות והמולים נפתחים, ומשליכים כל מה שלא נפתח, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והטרגון ומתבלים בדבש, מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
טרגוןטרגון
מוליםמולים
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
מרקמרק
צדפותצדפות
דבשדבש
בסבס
מלחמלח
11
מוסיפים רוטב חם, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
12
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
13
מערבבים יחד חמאה ומשחת אנשובי בקערה קטנה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מברישים לחם בשמן בצד 1 ומתבלים במלח ופלפל. גריל, שמן בצד למטה על מחבת גריל שחומם מראש עד חום זהוב קל, להפוך ולהמשיך צלייה עד חום זהוב קל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
15
מוציאים לחם לפלטה ומורחים מעט מתערובת החמאה-אנשובי בצד המתובל.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
16
חותכים כל פרוסה לשניים, לרוחב.
17
מניחים 1/2 פרוסת הלחם בכל קערה, מצקת מעט מהתערובת מעל ומעליה את 1/2 פרוסת הלחם שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
18
מקשטים בעלי פטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר אורגני סטולץ. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.