קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקו חם רוסי

שוקו חם רוסי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות,אז נסו שוקו חם רוסי. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו שוקו חם וסירי מרשמלו קלויים דה קרם, חדר התה הרוסי הלבשה רוסית, ו ביילי שוקולד לבן רוסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המצרכים בקערה צוננת ומציפים עד להיווצרות פסגות רכות. מצננים עד שמוכן להגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הכינו את הפודינג: בקערה הקציפו יחד את הסוכר ועמילן התירס לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מקציפים פנימה את השמנת, החלב ושעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים תערובת לסיר נירוסטה ומביאים לרתיחה תוך הקצפה, עד להסמכה, כ -4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסירים את התבנית מהאש ומקציפים פנימה את השוקולד והחמאה עד להמסה. דג את שעועית הווניל ושטוף אותה. עוטפים את שעועית הווניל בניילון ומכניסים למקרר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את השוקולד החם לכוסות דמיטסה מחוממות ומגישים מיד עם בובות של קרם פרש הכתום המוגשות בצד על כפות דמיטסה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט