שוקולד אגוז פאדג'
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד אגוז פאדג', שוקולד אגוז פאדג', ו שוקולד אגוז פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה, שוקולד צ ' יפס ווניל בקערת ערבוב. תניח בצד.
בסיר בינוני על חום בינוני, לשלב סוכר, חלב ומרשמלו. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך לבשל 6 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת מרשמלו על התוכן של קערת ערבוב. לנצח את התערובת כולה עד שהוא מתעבה ומאבד את הברק שלה. מקפלים במהירות אגוזים ויוצקים למחבת מוכנה. מקררים כמה שעות עד המשרד.