שוקולד-אמרטו סמיפרדו
המתכון שוקולד-Amaretto Semifreddo יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 35 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 442 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קצפת, דובדבנים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כפול Amaretto Semifreddo עם רוטב נוצץ זהוב, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו אספרסו-שוקולד חצי-פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף amaretto לתוך crme anglaise. בקערה קרה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות שמנת עד פסגות בינוניות טופס (הם צריכים להחזיק את הצורה שלהם, אבל לא להיות נוקשה). מקפלים בעדינות כשליש מתערובת קרם אנגלייז עד שלא יישארו פסים לבנים. מקפלים הנותרים קרם אנגלייז עד מעורבב.
קו 9-by 5-in. מחבת כיכר (מחזיקה 8 כוסות) עם ניילון נצמד, משאיר את הבליטה על כל הצדדים. מקפלים בעדינות שוקולד קצוץ, שקדים ודובדבנים לתערובת קרם אנגלייז. כפית למחבת לכסות עם לעטוף פלסטיק תלוי. להקפיא עד המשרד, לפחות 7 1/2 שעות ועד 1 שבוע.
כדי לשרת, הפוך קינוח על מגש ולהסיר מחבת לעטוף פלסטיק.
תן לעמוד 15 דקות בטמפרטורת החדר כדי לרכך. החלק העליון והצדדים עם סכין חם במידת הצורך.