לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את באו השוקולד. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח, קמח עוגה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 22%. מתכונים דומים: לחמניות באו מטוגנות באדים (שנג ג'יאן באו), לחמניות באו מאודות (באו סיני פלאפי), ו מרושל באו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למתנע באו: בקערת ערבוב גדולה שלבו את הקמח, המים, הסוכר והשמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
בואו לעמוד עד נפוח ויש בועות על פני השטח, על 20 דקות.
4
לרוטב השוקולד: בקערה בינונית מערבבים יחד את הצ ' יפס, החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חם
וניל
חמאה
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את הקערה על סיר מים בקושי רותח ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
6
מקציפים את השמנת עד שהתערובת חלקה. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
לבאו השוקולד: בקערה גדולה מקציפים יחד את שני הקמחים, אבקת הקקאו, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
שוקולד
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים את תערובת הקמח והשמן למתנע ומערבבים יחד תוך הוספת 1/2 כוס מים בטמפרטורת החדר בהדרגה. הפסיקו להוסיף מים לאחר שהבצק התאחד מספיק כדי ללוש ביד. זורקים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת בצק חלק וסאטיני, 3 עד 4 דקות. מחזירים את הבצק לקערה ומכסים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
9
נותנים לבצק לתפוח במקום חמים עד שהוא הוכפל בגודלו, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
10
ריססו ספינת קיטור מנירוסטה בתרסיס לבישול שמן צמחי. השתמש בידיים שלך כדי לגלגל את הבצק לבול עץ ארוך, ברוחב של כ -2 סנטימטרים ואורכו 12 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
בצק
גלול
11
חותכים את היומן ל -12 חלקים שווים.
12
מניחים כמה שוקולד צ 'יפס במרכז כל נתח בצק ומותחים את הבצק סביב הצ' יפס, צובטים קצה אחד ליצירת כדור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
צ ' יפס
בצק
13
הניחו את תפר הכדור כלפי מטה על ריבוע נייר שעווה. ממשיכים עם שאר חלקי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
14
בעדינות להוריד את באו בקבוצות לתוך ספינת קיטור מוכן. אדים למשך 10 דקות, ואז מוציאים בזהירות ומניחים להתקרר מתחת למגבת מטבח.