שוקולד בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 553 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו שוקולד בבקה, שוקולד בבקה, ו שוקולד בבקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את השמרים ו -2 כפות מים חמים בקערת מערבל המעמד; מניחים בצד עד לקבלת קצף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החלב, השמנת החמוצה, החלמון ו -1 / 2 כוס הקמח; מקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה את הקמח הנותר 1 1/4 כוסות, מגרדים את הקערה לפי הצורך, כדי ליצור בצק רטוב, בערך4 דקות. מגבירים את המהירות לגובה בינוני; מוסיפים את כל הביצה, הסוכר, המלח והווניל ומקציפים עד לקבלת קרם, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם; מקציפים עד להטמעה. הבצק יהיה רטוב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מברישים קערה גדולה בחמאה; מעבירים את הבצק לקערה ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בואו לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. מערבבים את הבצק כדי להכות אותו; מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוף
6
אבק בנדיבות דף נייר קלף בקמח. טפחו את הבצק לריבוע על הקלף, ואז גלגלו למלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית ומברישים את עודפי הקמח. מכסים ומצננים עד שהם יציבים מספיק לעיצוב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8
בינתיים מכינים את המילוי: דופקים את השקדים והסוכר במעבד מזון עד שהם עדינים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים את החמאה, הביצה, הרום, הווניל, הקינמון, גרידת התפוז ותמצית השקדים; דופק עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
גרידה כתומה
נייר אורז
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
דבש הדרים
10
הכינו את השטרויזל: מועכים בקערה את הסוכר, הקמח והחמאה של הקונדיטורים בעזרת מזלג ליצירת גושים. מכסים ומצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
חמאה במחבת כיכר 8 1/2 על 4 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מורחים את מילוי השקדים על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'; מפזרים את השוקולד. החל מצד קצר, השתמשו בקלף כדי לגלגל היטב את הבצק, והברישו את עודפי הקמח. צובטים את קצות הגליל ואז מסובבים מספר פעמים. מקפלים את הטוויסט לשניים כך שהקצוות ייפגשו. סובבו שוב את הבצק המקופל והניחו בתבנית. מכסים עם קלף חמאה; בואו לעלות במקום חמים עד נפוח, על 2 שעות.
מברישים את הכיכר בביצה הטרופה, ואז מפזרים את השטרויזל.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
15
אופים עד הלחם הוא זהוב מעיינות בחזרה כאשר לחצה, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. לשחרר עם סכין, ואז לתת מגניב במחבת, 1 שעה. פתח את התבנית על מתלה כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים