קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

שוקולד בבקה

שוקולד בבקה
שוקולד בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 553 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו שוקולד בבקה, שוקולד בבקה, ו שוקולד בבקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את השמרים ו -2 כפות מים חמים בקערת מערבל המעמד; מניחים בצד עד לקבלת קצף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החלב, השמנת החמוצה, החלמון ו -1 / 2 כוס הקמח; מקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה את הקמח הנותר 1 1/4 כוסות, מגרדים את הקערה לפי הצורך, כדי ליצור בצק רטוב, בערך4 דקות. מגבירים את המהירות לגובה בינוני; מוסיפים את כל הביצה, הסוכר, המלח והווניל ומקציפים עד לקבלת קרם, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם; מקציפים עד להטמעה. הבצק יהיה רטוב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מברישים קערה גדולה בחמאה; מעבירים את הבצק לקערה ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בואו לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. מערבבים את הבצק כדי להכות אותו; מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
אבק בנדיבות דף נייר קלף בקמח. טפחו את הבצק לריבוע על הקלף, ואז גלגלו למלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית ומברישים את עודפי הקמח. מכסים ומצננים עד שהם יציבים מספיק לעיצוב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
בינתיים מכינים את המילוי: דופקים את השקדים והסוכר במעבד מזון עד שהם עדינים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים את החמאה, הביצה, הרום, הווניל, הקינמון, גרידת התפוז ותמצית השקדים; דופק עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גרידה כתומהגרידה כתומה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דבש הדריםדבש הדרים
10
הכינו את השטרויזל: מועכים בקערה את הסוכר, הקמח והחמאה של הקונדיטורים בעזרת מזלג ליצירת גושים. מכסים ומצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
חמאה במחבת כיכר 8 1/2 על 4 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מורחים את מילוי השקדים על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'; מפזרים את השוקולד. החל מצד קצר, השתמשו בקלף כדי לגלגל היטב את הבצק, והברישו את עודפי הקמח. צובטים את קצות הגליל ואז מסובבים מספר פעמים. מקפלים את הטוויסט לשניים כך שהקצוות ייפגשו. סובבו שוב את הבצק המקופל והניחו בתבנית. מכסים עם קלף חמאה; בואו לעלות במקום חמים עד נפוח, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
מברישים את הכיכר בביצה הטרופה, ואז מפזרים את השטרויזל.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
15
אופים עד הלחם הוא זהוב מעיינות בחזרה כאשר לחצה, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. לשחרר עם סכין, ואז לתת מגניב במחבת, 1 שעה. פתח את התבנית על מתלה כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

1מנות1/2 כפיות שמרים יבשים פעילים (בערך1/2 כפיות שמרים יבשים פעילים (בערך0חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים blanchedשקדים blanched4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחם, ועוד לאבקקמח לחם, ועוד לאבק62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר ממתקיםסוכר ממתקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כההרום כהה1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה בתוספת 1 ביצה שלמהחלמון ביצה בתוספת 1 ביצה שלמה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתומה דק (אופציונלי)גרידה כתומה דק (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, ועוד יותר לצחצוחחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, ועוד יותר לצחצוח1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת