שוקולד בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 553 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו שוקולד בבקה, שוקולד בבקה, ו שוקולד בבקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את השמרים ו -2 כפות מים חמים בקערת מערבל המעמד; מניחים בצד עד לקבלת קצף, 5 דקות.
מוסיפים את החלב, השמנת החמוצה, החלמון ו -1 / 2 כוס הקמח; מקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה את הקמח הנותר 1 1/4 כוסות, מגרדים את הקערה לפי הצורך, כדי ליצור בצק רטוב, בערך4 דקות. מגבירים את המהירות לגובה בינוני; מוסיפים את כל הביצה, הסוכר, המלח והווניל ומקציפים עד לקבלת קרם, 3 עד 4 דקות.
בואו לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. מערבבים את הבצק כדי להכות אותו; מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
6
אבק בנדיבות דף נייר קלף בקמח. טפחו את הבצק לריבוע על הקלף, ואז גלגלו למלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
מורחים את מילוי השקדים על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'; מפזרים את השוקולד. החל מצד קצר, השתמשו בקלף כדי לגלגל היטב את הבצק, והברישו את עודפי הקמח. צובטים את קצות הגליל ואז מסובבים מספר פעמים. מקפלים את הטוויסט לשניים כך שהקצוות ייפגשו. סובבו שוב את הבצק המקופל והניחו בתבנית. מכסים עם קלף חמאה; בואו לעלות במקום חמים עד נפוח, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מברישים את הכיכר בביצה הטרופה, ואז מפזרים את השטרויזל.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
15
אופים עד הלחם הוא זהוב מעיינות בחזרה כאשר לחצה, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. לשחרר עם סכין, ואז לתת מגניב במחבת, 1 שעה. פתח את התבנית על מתלה כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)