קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד דובדבן Bombe

שוקולד דובדבן Bombe
זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: שוקולד דובדבן Bombe, שוקולד דובדבן Bombe, ו דובדבן מתוק-פצפוצי שוקולד.

הוראות

1
קו 1 1/2 כוס ליטר או קערת אל חלד עם ניילון נצמד, משאיר מספיק עודף תלוי מעבר לקצה, ולתקוע אותו במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בינוני, לשלב את הדובדבנים, 1 כוס סוכר, מיץ לימון, קירש, ו 3/4 כוס מים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד המיץ מן הדובדבנים הוא שוחרר ואת הפרי רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קירשהקירשה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים כדי להפוך תרחיף ולהוסיף אותו לתערובת הדובדבן. מבשלים, ערבוב, עוד 2 דקות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
הסר את רוטב הדובדבן מהחום, אתה צריך בערך 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
שים את רוטב הדובדבן במקפיא או באמבט קרח כדי להתקרר עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
6
באמצעות מקציף חוט, לנצח 2 כוסות של שמנת כבדה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, וניל יחד עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, מקפלים את הקצפת לחצי מתערובת הדובדבן (2 כוסות) כדי להפוך מוס קל לא להגזים, זה בסדר אם יש פסים של שמנת במילוי. מקפלים בעדינות את הפיסטוקים. קחו את הקערה מרופדת הפלסטיק מהמקפיא ותכניסו בה את מוס הדובדבן, תמלאו אותו עד למעלה, ותתפשטו באופן שווה מסביב לשוליים. להקפיא שוב לפחות 8 שעות, כך מוס מקימה חברה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים את כוס השמנת הנותרת ואת השוקולד בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה. מערבבים כדי להמיס את השוקולד לחלוטין להחליק אותו לתוך השמנת. מגניב עד חם למגע, השוקולד עדיין צריך להיות pourable.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
תוציא את קערת מוס הדובדבן מהמקפיא ותהפוך אותה, בצד התחתון למעלה, על מתלה תיל מעל מחבת. בזהירות לקלף את הפלסטיק ויוצקים את שוקולד גנאש מעל הבומב כדי לכסות אותו לחלוטין, המאפשר עודף לטפטף למטה לתוך מחבת הסדין. תדחפי את פצפוצי השוקולד בחזרה למקפיא כדי להירגע. באמצעות כמה מריות שטוחות, להסיר בזהירות את bombe מן המדף ולשים על מגש קר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים לפלחי; מגישים עם רוטב הדובדבן השמור.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק