קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד דובדבן Bombe

שוקולד דובדבן Bombe
זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: שוקולד דובדבן Bombe, שוקולד דובדבן Bombe, ו דובדבן מתוק-פצפוצי שוקולד.

הוראות

1
קו 1 1/2 כוס ליטר או קערת אל חלד עם ניילון נצמד, משאיר מספיק עודף תלוי מעבר לקצה, ולתקוע אותו במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בסיר בינוני, לשלב את הדובדבנים, 1 כוס סוכר, מיץ לימון, קירש, ו 3/4 כוס מים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד המיץ מן הדובדבנים הוא שוחרר ואת הפרי רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
קירשהקירשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים כדי להפוך תרחיף ולהוסיף אותו לתערובת הדובדבן. מבשלים, ערבוב, עוד 2 דקות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר את רוטב הדובדבן מהחום, אתה צריך בערך 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
שים את רוטב הדובדבן במקפיא או באמבט קרח כדי להתקרר עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
6
באמצעות מקציף חוט, לנצח 2 כוסות של שמנת כבדה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, וניל יחד עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, מקפלים את הקצפת לחצי מתערובת הדובדבן (2 כוסות) כדי להפוך מוס קל לא להגזים, זה בסדר אם יש פסים של שמנת במילוי. מקפלים בעדינות את הפיסטוקים. קחו את הקערה מרופדת הפלסטיק מהמקפיא ותכניסו בה את מוס הדובדבן, תמלאו אותו עד למעלה, ותתפשטו באופן שווה מסביב לשוליים. להקפיא שוב לפחות 8 שעות, כך מוס מקימה חברה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מחממים את כוס השמנת הנותרת ואת השוקולד בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה. מערבבים כדי להמיס את השוקולד לחלוטין להחליק אותו לתוך השמנת. מגניב עד חם למגע, השוקולד עדיין צריך להיות pourable.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
תוציא את קערת מוס הדובדבן מהמקפיא ותהפוך אותה, בצד התחתון למעלה, על מתלה תיל מעל מחבת. בזהירות לקלף את הפלסטיק ויוצקים את שוקולד גנאש מעל הבומב כדי לכסות אותו לחלוטין, המאפשר עודף לטפטף למטה לתוך מחבת הסדין. תדחפי את פצפוצי השוקולד בחזרה למקפיא כדי להירגע. באמצעות כמה מריות שטוחות, להסיר בזהירות את bombe מן המדף ולשים על מגש קר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חותכים לפלחי; מגישים עם רוטב הדובדבן השמור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)