שוקולד דובדבן Bombe
זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: שוקולד דובדבן Bombe, שוקולד דובדבן Bombe, ו דובדבן מתוק-פצפוצי שוקולד.
הוראות
קו 1 1/2 כוס ליטר או קערת אל חלד עם ניילון נצמד, משאיר מספיק עודף תלוי מעבר לקצה, ולתקוע אותו במקפיא.
בסיר בינוני, לשלב את הדובדבנים, 1 כוס סוכר, מיץ לימון, קירש, ו 3/4 כוס מים. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד המיץ מן הדובדבנים הוא שוחרר ואת הפרי רך, כ 20 דקות.
מערבבים את עמילן התירס עם 2 כפות מים כדי להפוך תרחיף ולהוסיף אותו לתערובת הדובדבן. מבשלים, ערבוב, עוד 2 דקות להתעבות.
הסר את רוטב הדובדבן מהחום, אתה צריך בערך 4 כוסות.
שים את רוטב הדובדבן במקפיא או באמבט קרח כדי להתקרר עד הקור.
באמצעות מקציף חוט, לנצח 2 כוסות של שמנת כבדה, הנותרים 1/4 כוס סוכר, וניל יחד עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, מקפלים את הקצפת לחצי מתערובת הדובדבן (2 כוסות) כדי להפוך מוס קל לא להגזים, זה בסדר אם יש פסים של שמנת במילוי. מקפלים בעדינות את הפיסטוקים. קחו את הקערה מרופדת הפלסטיק מהמקפיא ותכניסו בה את מוס הדובדבן, תמלאו אותו עד למעלה, ותתפשטו באופן שווה מסביב לשוליים. להקפיא שוב לפחות 8 שעות, כך מוס מקימה חברה.
מחממים את כוס השמנת הנותרת ואת השוקולד בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה. מערבבים כדי להמיס את השוקולד לחלוטין להחליק אותו לתוך השמנת. מגניב עד חם למגע, השוקולד עדיין צריך להיות pourable.
תוציא את קערת מוס הדובדבן מהמקפיא ותהפוך אותה, בצד התחתון למעלה, על מתלה תיל מעל מחבת. בזהירות לקלף את הפלסטיק ויוצקים את שוקולד גנאש מעל הבומב כדי לכסות אותו לחלוטין, המאפשר עודף לטפטף למטה לתוך מחבת הסדין. תדחפי את פצפוצי השוקולד בחזרה למקפיא כדי להירגע. באמצעות כמה מריות שטוחות, להסיר בזהירות את bombe מן המדף ולשים על מגש קר.
חותכים לפלחי; מגישים עם רוטב הדובדבן השמור.