שוקולד-דובדבן פאדג'ברים
מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 210 גרם של שומן, וסך הכל 4113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך וניל, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, שוקולד דובדבן פאדג', ו שוקולד מריר שוקולד דובדבן פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מוסיפים סוכר מגורען; מערבבים היטב. להתמזג ביצים וניל.
מוסיפים קמח ותערובת פודינג; מערבבים היטב. מערבבים ב 1/2 דובדבנים כוס ו 1/3 כוס של מיץ דובדבנים שמורות; להפיץ למחבת מוכנה.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד קיסם עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. (אל תיקח יותר מדי.) מגניב במחבת על מתלה חוט.
מערבבים גבינת שמנת, אבקת סוכר ומיץ דובדבן שנותר עד מעורבב.
טפטוף מעל קינוח מקורר; העליון עם דובדבנים הנותרים. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להסיר קינוח מן המחבת לפני חיתוך לתוך הסורגים.