שוקולד זפול די סן ג'וזפה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Zeppole עם רוטב שוקולד, Zeppole כתום ושוקולד, ו עגל ג'וזפה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן לשלב מים, חמאה, ומלח. מביאים תערובת לרתיחה תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כאשר התערובת מגיעה רק לרתיחה, להוסיף וניל. תוך ערבוב, להוסיף את הקמח והסוכר, ערבוב היטב עד הבלילה חלקה ומאוגדת היטב מגיע יחד בכדור, על 1 עד 2 דקות.
הסר תערובת מחום ולהעביר לקערה של מערבל לעמוד.
בואו מגניב במשך כחמש דקות. הפעל מערבל למצב נמוך והוסף ביצה אחת בכל פעם, והגדיל את המהירות למדיום כדי לשלב באופן מלא. לאחר הבלילה היא קלה ומאוגדת באופן מלא, לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולמקם במקרר לפחות 20 דקות.
הכן את הקרם מאפה: בקערה בינונית להקציף יחד חלמונים וסוכר עד בשילוב. ואז לטאטא בקמח, וניל ואבקת קקאו עד קמח משולב היטב. תניח בצד.
מוסיפים חלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
הסר חלב מחום. תוך לטאטא את תערובת הביצים כל הזמן, לאט לשפוך את החלב, לטאטא כדי לשלב. לאחר תערובת חלב וביצה כבר משולב היטב, לחזור תערובת לסיר קטן ולחזור לתנור.
תערובת חום על בינוני גבוה עד קרם מאפה מתעבה עקביות דמוי פודינג.
הסר מהחום והעברתו לקערה בינונית ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק (להיות בטוח כי לעטוף נוגע הקרם ישירות כך העור אינו יוצר על פני השטח). הגדר במקרר להתקרר לפחות 20 דקות.
יוצקים שמן קנולה לתוך תנור הולנדי גדול לעומק של 2 אינץ'.
שמן חום עד 360 ° F. בעוד שמן מתחמם להכין זפולה.
לגזור עשרים 2.5 ריבועים אינץ של רדיד אלומיניום לסכל מברשת עם שמן זית.
מעביר בצק לשקית מאפה ושקית בכושר עם 1/2 " כוכב פתוח בצורת עצה בצק. מבלי להרים את הקצה, צינור שתי טבעות 2 אינץ ' של בצק על גבי אחד את השני (זה צריך להיות תנועה רציפה) על כל ריבוע לסכל.
ברגע שהשמן מגיע לטמפרטורה הנכונה, בזהירות למקם את ריבועי רדיד עם צפולה בשמן הטיגון. אם יש לך מסננת רחבה, רדודה, אתה יכול למקם את הצד לסכל צפולה למטה במסננת כדי להעביר את השמן. הפויל יפריד בין הצפולה בשמן החם עם מעט מאמץ לאחר כמה רגעים. השתמש מלקחיים עמידים בחום כדי להסיר את רדיד. מבשלים עד חום זהוב לאחר מכן באמצעות מלקחיים עמידים בחום להפוך את zeppole ומבשלים באותה מידה של doneness, על 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד. אל תבשלו יותר מ-2 עד 3 צפולה בכל פעם, שכן צפיפות יתר תגרום לטמפרטורת השמן לצנוח. השתמש מלקחיים או מסננת כדי להסיר zeppole מנפט, לתת כל עודפי שמן לנקז, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לקירור. בדוק zeppole הראשון שלך כדי לוודא כי הקרביים מבושלים לחלוטין, אם לא, להתאים את זמן הבישול שלך בהתאם.
כאשר zeppole התקרר לחלוטין, צינור קצת שמנת באמצע ולמעלה סביב הקצוות הפנימיים בדפוס מתערבל. אבק עם סוכר של קונדיטור העליון עם דובדבן. תיהנו מיד.