קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד זפול די סן ג'וזפה

שוקולד זפול די סן ג'וזפה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Zeppole עם רוטב שוקולד, Zeppole כתום ושוקולד, ו עגל ג'וזפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן לשלב מים, חמאה, ומלח. מביאים תערובת לרתיחה תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כאשר התערובת מגיעה רק לרתיחה, להוסיף וניל. תוך ערבוב, להוסיף את הקמח והסוכר, ערבוב היטב עד הבלילה חלקה ומאוגדת היטב מגיע יחד בכדור, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר תערובת מחום ולהעביר לקערה של מערבל לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו מגניב במשך כחמש דקות. הפעל מערבל למצב נמוך והוסף ביצה אחת בכל פעם, והגדיל את המהירות למדיום כדי לשלב באופן מלא. לאחר הבלילה היא קלה ומאוגדת באופן מלא, לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולמקם במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הכן את הקרם מאפה: בקערה בינונית להקציף יחד חלמונים וסוכר עד בשילוב. ואז לטאטא בקמח, וניל ואבקת קקאו עד קמח משולב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר חלב מחום. תוך לטאטא את תערובת הביצים כל הזמן, לאט לשפוך את החלב, לטאטא כדי לשלב. לאחר תערובת חלב וביצה כבר משולב היטב, לחזור תערובת לסיר קטן ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
תערובת חום על בינוני גבוה עד קרם מאפה מתעבה עקביות דמוי פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
8
הסר מהחום והעברתו לקערה בינונית ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק (להיות בטוח כי לעטוף נוגע הקרם ישירות כך העור אינו יוצר על פני השטח). הגדר במקרר להתקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים שמן קנולה לתוך תנור הולנדי גדול לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
שמן חום עד 360 ° F. בעוד שמן מתחמם להכין זפולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
11
לגזור עשרים 2.5 ריבועים אינץ של רדיד אלומיניום לסכל מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מעביר בצק לשקית מאפה ושקית בכושר עם 1/2 " כוכב פתוח בצורת עצה בצק. מבלי להרים את הקצה, צינור שתי טבעות 2 אינץ ' של בצק על גבי אחד את השני (זה צריך להיות תנועה רציפה) על כל ריבוע לסכל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
ברגע שהשמן מגיע לטמפרטורה הנכונה, בזהירות למקם את ריבועי רדיד עם צפולה בשמן הטיגון. אם יש לך מסננת רחבה, רדודה, אתה יכול למקם את הצד לסכל צפולה למטה במסננת כדי להעביר את השמן. הפויל יפריד בין הצפולה בשמן החם עם מעט מאמץ לאחר כמה רגעים. השתמש מלקחיים עמידים בחום כדי להסיר את רדיד. מבשלים עד חום זהוב לאחר מכן באמצעות מלקחיים עמידים בחום להפוך את zeppole ומבשלים באותה מידה של doneness, על 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד. אל תבשלו יותר מ-2 עד 3 צפולה בכל פעם, שכן צפיפות יתר תגרום לטמפרטורת השמן לצנוח. השתמש מלקחיים או מסננת כדי להסיר zeppole מנפט, לתת כל עודפי שמן לנקז, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לקירור. בדוק zeppole הראשון שלך כדי לוודא כי הקרביים מבושלים לחלוטין, אם לא, להתאים את זמן הבישול שלך בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
כאשר zeppole התקרר לחלוטין, צינור קצת שמנת באמצע ולמעלה סביב הקצוות הפנימיים בדפוס מתערבל. אבק עם סוכר של קונדיטור העליון עם דובדבן. תיהנו מיד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה