זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת קקאו, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Zeppole עם רוטב שוקולד, Zeppole כתום ושוקולד, ו עגל ג'וזפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן לשלב מים, חמאה, ומלח. מביאים תערובת לרתיחה תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כאשר התערובת מגיעה רק לרתיחה, להוסיף וניל. תוך ערבוב, להוסיף את הקמח והסוכר, ערבוב היטב עד הבלילה חלקה ומאוגדת היטב מגיע יחד בכדור, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בואו מגניב במשך כחמש דקות. הפעל מערבל למצב נמוך והוסף ביצה אחת בכל פעם, והגדיל את המהירות למדיום כדי לשלב באופן מלא. לאחר הבלילה היא קלה ומאוגדת באופן מלא, לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולמקם במקרר לפחות 20 דקות.
הסר חלב מחום. תוך לטאטא את תערובת הביצים כל הזמן, לאט לשפוך את החלב, לטאטא כדי לשלב. לאחר תערובת חלב וביצה כבר משולב היטב, לחזור תערובת לסיר קטן ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
תערובת חום על בינוני גבוה עד קרם מאפה מתעבה עקביות דמוי פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
8
הסר מהחום והעברתו לקערה בינונית ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק (להיות בטוח כי לעטוף נוגע הקרם ישירות כך העור אינו יוצר על פני השטח). הגדר במקרר להתקרר לפחות 20 דקות.
מעביר בצק לשקית מאפה ושקית בכושר עם 1/2 " כוכב פתוח בצורת עצה בצק. מבלי להרים את הקצה, צינור שתי טבעות 2 אינץ ' של בצק על גבי אחד את השני (זה צריך להיות תנועה רציפה) על כל ריבוע לסכל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
שרימפס מוקפץ
13
ברגע שהשמן מגיע לטמפרטורה הנכונה, בזהירות למקם את ריבועי רדיד עם צפולה בשמן הטיגון. אם יש לך מסננת רחבה, רדודה, אתה יכול למקם את הצד לסכל צפולה למטה במסננת כדי להעביר את השמן. הפויל יפריד בין הצפולה בשמן החם עם מעט מאמץ לאחר כמה רגעים. השתמש מלקחיים עמידים בחום כדי להסיר את רדיד. מבשלים עד חום זהוב לאחר מכן באמצעות מלקחיים עמידים בחום להפוך את zeppole ומבשלים באותה מידה של doneness, על 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד. אל תבשלו יותר מ-2 עד 3 צפולה בכל פעם, שכן צפיפות יתר תגרום לטמפרטורת השמן לצנוח. השתמש מלקחיים או מסננת כדי להסיר zeppole מנפט, לתת כל עודפי שמן לנקז, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לקירור. בדוק zeppole הראשון שלך כדי לוודא כי הקרביים מבושלים לחלוטין, אם לא, להתאים את זמן הבישול שלך בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
14
כאשר zeppole התקרר לחלוטין, צינור קצת שמנת באמצע ולמעלה סביב הקצוות הפנימיים בדפוס מתערבל. אבק עם סוכר של קונדיטור העליון עם דובדבן. תיהנו מיד.