טארט שוקולד-קרמל עם אגוזי לוז ואספרסו עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חומץ תפוחים, שוקולד חלב, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טוסט ריקוטה מקיאטו קרמל עם אגוזי לוז, בננות, ושעועית אספרסו מצופה שוקולד, מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, ו עוגת שוקולד חלב פררו רושה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
2
הוסף חמאה; באמצעות on/offturns, תערובת עד תערובת דומה coarsemeal.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הוסף 1 כף מי קרח; התהליךפשוט עד הבצק מתחיל להתקבץ יחד, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
העברת בצק ל 13 3/4 x 4 1/2-מחבת טארט inchrectangular עם removablebottom. לחץ על הבצק לתחתית ועל הישבנים של המחבת. להקפיא קרום 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים חום זהוב crustuntil מבושל דרך, כ -30 דקות. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני גלי מעל סוכר heatuntil בינוני מתמוסס. להגביר את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד סירופ הוא mediumamber, מדי פעם צחצוח למטה מחבת עם מברשת מאפה רטוב swirlingpan, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחבתמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה למעלה).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מניחים סיר מעל חום בינוני; חתיכות קרמל stiruntil להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים חמאה, חומץ ומלח, מערבבים עד שהחמאה נמסה. אגוזי לוז Stirin. כפית מילוי לקרום. Chilluntil קר ולהגדיר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(צינור גדול)
1
מערבבים אבקת קרם andespresso בסיר קטן. Bringto להתבשל מעל חום בינוני גבוה, stirringoccasionally, עד אבקת אספרסו isdissolved.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד וחמאה, מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
תערובת שוקולד על קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
ריצה מהירה עם קקאו ניבס. צ ' יל טארט עד topping isset, על 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
6
הסר צדדים מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מניחים טארט onplatter; לחתוך לרוחב 8 ברים לשרת.
8
* ביטים של פולי קקאו קלויים פגז; זמיןחנויות רבות של מזונות מיוחדים ו fromchocosphere.com.