שוקולד חם Gateaux עם שמנת חמוצה Quenelle ורוטב פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Gateaux שוקולד חם עם שמנת חמוצה Quenelle ורוטב פטל. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קירש, סוכר מגורען, רוטב פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת קילו שמנת חמוצה עם רוטב פטל, גלידת קפה עם רוטב שוקולד חם, ו S ' mores גלידת פאי עם רוטב שוקולד חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן 6 פחיות עוגה בודדות (כל אחד על 4 1/2 אינץ ' קוטר) ואבק עם קמח.
בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, לשלב סוכר קמח ומלח, ערבוב שווה. שמנת בחמאה במהירות נמוכה, עד בשילוב שווה. לאחר מכן מוסיפים ביצים וחלמון ביצה ושוקולד נמס עד לשלב טוב. הגדל מהירות גבוהה והכה במשך 2 דקות.
מלא כל עוגת פח חצי מלא ואז במקום 3 נשיקות דובדבן במרכז פני השטח של הבלילה שפכו. ואז לכסות את הנשיקות עם הבלילה הנותרת לרמה של 2/3 מלא.
אופים עד פני השטח של מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע, כ 35 דקות.
הפוך את ציפוי בעוד העוגה בתנור.
מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ ליים, ואת הקירש בקערת ערבוב קטנה. לנפות את הסוכר ' ממתקים בהדרגה, ערבוב לאחר כל תוספת כדי לשמור על חלקה.
הסר עוגה מהתנור ולתת מגניב מחבתות במשך 10 דקות. לאחר מכן להסיר מחבתות צלחת הגשה העליון עם תערובת שמנת חמוצה/סוכר ציפוי (כפיות בצורת quenelle), כפית של רוטב פטל, פטל זיווג עם עלה מנטה.